Fotbal intern

Exclusivitatea FANATIK, confirmată! George Țucudean, operat pe inimă la Viena! Vrea să joace cu FCSB! Ai aici toate detaliile!

31.03.2019 | 18:59
George Țucudean este acum liniștit pentru că a scăpat de teamă după operația la inimă

George Țucudean, golgeterul campioanei CFR Cluj și al Ligii 1 Betano, a suportat o operație pe inimă la Viena, informație oferită exclusiv de FANATIK pe 17 martie, a doua zi după meciul de la Ovidiu al ardelenilor. Țucudean i-a anunțat pe cei din staff cu câteva ore înaintea partidei că a decis să meargă la Viena pentru analize și pentru a fi operat pe inimă. CFR Cluj a negat non-stop operația pe inimă a lui Țucudean, ba a mai furnizat și un comunicat oficial în care a anunțat că „e o minciună”!

George Țucudean s-a operat pe inimă miercuri, 27 martie, la Viena, iar vineri era la Arad!

FANATIK a ținut legătura în tot acest timp cu apropiați ai familiei lui George Țucudean, așa că vă poate oferi toate amănuntele problemelor medicale pe care le-a întâmpinat fotbalistul în ultimele zile. George a mers la Viena și a făcut analize complete pentru problema sa la inimă, el dezvoltând o anxietate vizavi de creșterea pulsului ținând cont de problemele tatălui său, care s-a și retras la doar 27 de ani din această cauză.

„Țucu” se speria de fiecare dată când îi creștea pulsul, un fapt până la urmă normal pentru un sportiv de performanță, și se oprea din efort. A făcut mai multe seturi de analize și în țară, dar s-a decis să meargă la Viena. După ce medicii austrieci l-au „controlat”, George a fost operat miercuri, 27 martie, fiind vorba despre o intervenție minim-invazivă, o ablație, jucătorul moștenind de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White. Totul a decurs ok iar vineri George era deja acasă, la Arad.

George Țucudean a fost operat pe inimă la Viena! Vrea să joace cu FCSB!
George Țucudean s-a întâlnit la crama pe care o are la Mâsca, în Arad, cu prietenul său Cristi Bobar

Dan Petrescu, primul care a confirmat operația la inimă a lui Țucudean

FANATIK a publicat și prima poză cu George Țucudean după intervenția chirurgicală de la Viena, aceasta fiind urcată pe site-urile de socializare de prietenul său, Cristi Bobar, cei doi întânindu-se cu familiile la Arad. Primul om din club care a confirmat operația la inimă a lui George Țucudean a fost antrenorul Dan Petrescu.

Întrebat la Digi după meciul cu Astra despre intervenția chirurgicală la inimă a atacantului său, Petrescu a declarat: „Eu sper ca Țucudean să joace din returul de play-off. Nu cred că va fi apt în următoarele jocuri, cu Craiova și Steaua. Așa mi-au spus doctorii și cei care au vorbit cu el. Eu nu am vorbit până acum cu el. Îl aștept săptămâna viitoare la club ca să discutăm și să vedem când intră la antrenamente”. Cu două ore mai devreme, Bogdan Mara, întrebat despre același subiect, i-a spus lui Marius Tuhuț, reporterul Digisport: „E o minciună!”?)

George Țucudean vrea să joace peste două săptămâni cu FCSB!

Dacă antrenorul Dan Petrescu a estimat revenirea pe teren a lui George Țucudean abia din returul play-off-ului (meciul de la Sf. Gheorghe, cu Sepsi), jucătorul are alte gânduri și dorințe. George le-a transmis apropiaților că vrea să joace în runda a 5-a, acasă la Cluj, cu FCSB, și ar avea șanse destul de mari să fie ok din punct de vedere fizic.

Fotbalistului i s-a transmis, după plecarea vineri de la Viena, că în 10 zile se poate antrena normal. Ceea ce înseamnă că, teoretic, luni 8 aprilie, când începe săptămâna pregătitoare a meciului din Gruia, Țucudean va fi la antrenamentele lui Dan Petrescu. Decizia va fi luată de jucător, staff-ul medical și Petrescu pentru meciul CFR – FCSB din 14 aprilie 2019.

  • 4 meciuri minim este absența lui George Țucudean din efectivul lui CFR Cluj: cele două deja jucate (la Viitorul și cu Astra), turul din Cupă cu Viitorul și deplasarea din Liga 1 de la Craiova
  • 16 goluri a marcat George Țucudean în actualul sezon de Liga 1, fiind pe primul loc în topul golgeterilor