Fotbal intern

George Țucudean a vorbit de un transfer după Viitorul – CFR Cluj 0-1: ”Dacă vine o ofertă bună…”

17.12.2018 | 22:28
George Țucudean a vorbit de un transfer după Viitorul - CFR Cluj 0-1: ”Dacă vine o ofertă bună...”
George Țucudean a vorbit de un posibil transfer în această iarnă, după meciul Viitorul - CFR Cluj 0-1

Atacantul George Țucudean a vorbit de un posibil transfer în această iarnă, după meciul Viitorul – CFR Cluj 0-1, ultimul din etapa cu numărul 20 a Ligii 1 Betano. Fotbalistul ardelenilor a marcat singurul gol al întâlnirii de la Ovidiu, dar nu s-a bucurat la reușită.

”De la meciul cu Hermannstadt nu am mai fost dominați așa. Cel mai important e că suntem în continuare pe primul loc. Nu contează cum câștigăm. E normal ca Viitorul să domine, pentru că a jucat acasă și are echipă combinativă”, a declarat atacantul de la CFR Cluj la Digi Sport.

George Țucudean a vorbit de un transfer după Viitorul – CFR Cluj 0-1: ”Poate voi rămâne, poate voi pleca”

”Noi mergem încrezători și vrem să câștigăm întâlnirea cu FCSB. Să sperăm că va fi gozonul bun pe Arena Națională. La titlu se vor mai bate și Craiova, și Viitorul. Dacă va veni ofertă bună pentru mine și pentru club vom vedea ce va fi. Poate voi rămâne aici, poate voi pleca”, a mai spus George Țucudean după meciul Viitorul – CFR Cluj 0-1 despre un posibil transfer în această iarnă.

Mijlocașul Ciprian Deac a recunoscut că CFR Cluj nu a practicat un fotbal plăcut ochiului: ”Au controlat jocul ca posesie, dar noi ne-am retras și i-am așteptat. Nu au avut ocazii mari de gol, apărarea a jucat bine și cu toții am stat bine în teren. Viitorul e o echipă bună, care pasează și știam că va fi un meci în care nu vom avea posesia. Nu e cel mai frumos fotbal ce am jucat noi, dar ne-am atins obiectivul. Campionatul se va decide în play-off. Viitorul e o echipă care va pune mari probleme. Nu cred că FCSB pleacă favorită în meciul cu noi”.

CFR Cluj a învins FC Viitorul cu 1-0 în ultimul meci al etapei cu numărul 20 și are un avans de trei puncte în clasamentul Ligii 1 Betano față de FCSB.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri