Fotbal intern

George Țucudean a vorbit despre starea lui de sănătate: „Sper să revin în iarnă!”

07.11.2019 | 11:26
George Tucudean a vorbit despre starea lui de sanatate Sper sa revin in iarna
ADVERTISEMENT

George Țucudean a vorbit înaintea meciului cu Rennes pentru canalul oficial de Youtube al lui CFR Cluj și a abordat mai multe subiecte printre care și revenirea sa pe teren. Atacantul campioanei României speră ca în iarnă să poată reveni pe teren, iar la meciul cu Rennes din Europa League va fi prezent în tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”.

George Țucudean, despre starea lui de sănătate: „Sper să revin în iarnă!”

George Țucudean a vorbit despre o posibilă revenire a lui în teren și speră să revină în iarnă alături de colegii săi, care să fie deja calificați în primăvara europeană: Este plăcut de fiecare dată când mă întorc pe stadion, dar sper să fie o perioadă foarte scurtă în care să stau departe de echipă și sper ca din iarnă să revin alături de băieți. Pentru mine, CFR Cluj inseamnă foarte mult. Proiectul de aici mi-a fost prezentat foarte bine, iar planul de viitor al clubului m-a încântat”.

ADVERTISEMENT

„Un alt argument pentru care am ajuns la Cluj a fost Dan Petrescu, pe care mi l-am dorit ca antrenor. Este un club sănătos. Este o perioadă foarte bună a carierei mele, cred că cea mai bună vârstă de a fi fotbalist este de 27-28 de ani până la 32 de ani”, a mai spus Țucudean.

  • 28 de ani a împlinit George Ţucudean pe 30 aprilie

„Vreau ca și copiii mei să fie fotbaliști și să fie iubiți de suporteri!”

Atacantul naționalei a vorbit și despre planurile sale de viitor și a declarat că la Cluj se simte foarte iubit de suporteri: „Unul dintre cele mai frumoase goluri pe care l-am marcat este cel cu Celtic și cu Sepsi în secunda 19. Atuul principal al nostru este grupul, care este foarte unit și ne-am spus cuvântul în campionat. Nu este imposibil să ieșim din grupe. Vreau ca la meciul cu Rennes fiecare loc din stadion să fie ocupat”.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc ca și copiii mei să fie fotbaliști și să fie iubiți de suporteri. Dan Petrescu este un om fantastic, chiar și atunci când ne mai ceartă la ședințe, ne motivează după să mâncăm terenul”, a mai spus George Țucudean.

  • 2.300.000 de euro este cota de piaţă a lui George Ţucudean, conform transfermarkt.com