Fotbal intern

George Țucudean, aproape de un transfer în străinătate! ”Va pleca pe o sumă mare”

03.01.2019 | 22:12
George Tucudean aproape de un transfer in strainatate Va pleca pe o suma mare
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei CFR Cluj, George Țucudean, este aproape de un transfer în străinătate, campioana Ligii 1 Betano negociind în acest moment cu mai multe cluburi. Directorul sportiv al ardelenilor, Bogdan Mara, nu a dezvăluit numele formațiilor care îl doresc pe golgheterul acestei ediții de campionat, dar a precizat că suma de transfer va fi un mare.

”Nu s-a pus problema să vindem vreun jucător. Normal că dacă va veni o ofertă… Asta nu înseamnă că Țucudean va pleca pe o sumă modică. Țucudean cel puțin, care este cel mai bun atacant din România, iar cifrele o confirmă, nu va pleca pe o sumă mică. Nu există ceva concret, dar există discuții, într-adevăr”, a ddeclarat Bogdan Mara la Digi Sport.

ADVERTISEMENT
George Țucudean sărbătorește un gol marcat pentru CFR Cluj
George Țucudean sărbătorește un gol marcat pentru CFR Cluj

George Țucudean, aproape de un transfer în străinătate

Ofertele de transfer în străinătate pentru atacantul George Țucudean au apărut imediat după ce patronul Nelu Varga a decis să nu mai facă investiții, iar clubul să se autofinanțeze. Informația a fost publicată în exclusivitate de FANATIK, care a mai anunțat că cel mai important nume care se interesează de atacantul de la CFR Cluj este formația franceză Olympique Lyon, care ar fi dispusă să plătească șase milioane de euro.

Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a anunțat că George Țucudean va pleca dacă va primi o ofertă foarte bună: “Dacă nu va fi ofertă, ce să facă? Din câte am înţeles, George nu vrea să plece de la CFR, este fericit. La fel ca şi mine, dacă va fi o ofertă de nerefuzat, sunt convins că va pleca şi clubul îl va lăsa să plece”.

ADVERTISEMENT

Un alt jucător care ar putea pleca din Gruia în această iarnă este căpitanul Mario Camora. Fundașul stânga portughez care a intrat în ultimele șase luni de contract a confirmat că a primit o ofertă din Turcia.