Fotbal intern

George Ţucudean, atac dur la LPF: “Noi suntem carne de tun!”

29.11.2018 | 13:52
George Tucudean atac dur la LPF Noi suntem carne de tun

Atacantul CFR-ului, George Ţucudean a lansat un atac dur la adresa șefilor fotbalului românesc. Vârful ardelenilor este nemulţumit de faptul că Liga Profesionistă obligă echipele să joace până aproape de Crăciun. „Nimeni nu se gândeşte și la fotbalişti”, acuză Țucudean care nu s-a ferit deloc de cuvinte.

“Nu văd ce grabă e să jucăm până… Dacă vor cei de la ligă, jucăm şi de Revelion şi de Crăciun, nu avem probleme. Noi suntem carne de tun. Jucaţi, fraţilor! Oricum nu vine nimeni, foarte puţin suporteri vin pe frigul acesta. Trebuie să se gândească şi la noi, pentru că noi suntem cei care trebuie să lăsăm capul jos şi să facem ce zic ei, din păcate. Este frigul acesta care ne pune în pericol sănătatea noastră. Dacă faci o ruptură şi stai minim şase luni, ce faci? Dintr-o prostie”, a declarat George Țucudean, într-o conferinţă de presă.

George Ţucudean, atac dur George Tucudean in meciul de fotbal dintre Romania si Serbia, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 14 octombrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
George Țucudean a marcat de trei ori pentru echipa națională a României

George Ţucudean, atac dur

De remarcat că Liga 1 Betano se dispută până pe 22 decembrie, când se încheie practic runda cu numărul 21, moment în care începe și vacanța de iarnă. Țucudean și-a continuat recitalul și a declarat că, în mod normal, el trebuie să fie numit jucătorul anului în România. “Eu. Păi am câştigat campionatul, am câştigat titlul de golgheter şi Supercupa şi nici măcar nu m-au pus la posibili câştigători. Ce, trebuie să câştig campionatul mondial ca să mă pună?”, a adăugat George Ţucudean.

Atacantul CFR-ului a fost susţinut în acest demers chiar de antrenorul său. Portughezul Antonio Conceicao i-a dat dreptate lui Țucudean. “Eu cred că a dat un răspuns bun. Mie îmi place de el, pentru că e bine să fie motivat şi să aibă încredere în calităţile sale”, a spus și Conceicao. Sezonul trecut, Țucudean a reușit să cîștige titlul şi Supercupa României cu CFR Cluj, fiind totodată și golgheterul Ligii I, cu 15 goluri, la egalitate cu Harlem Gnohere de la FCSB.

  • 9 prezențe are George Țucudean în tricoul echipei naționale a României