Sport

George Țucudean, cu gândul la CFR Cluj: „Probleme erau și în primul meu an acolo și tot am luat titlul!”. Ce spune despre Dinamo

George Țucudean este cu gândul la CFR Cluj, echipă de la care s-a retras, vorbind despre problemele de la club și făcând o comparație cu perioada în care era jucătorul echipei.
18.05.2023 | 11:03
George Tucudean cu gandul la CFR Cluj Probleme erau si in primul meu an acolo si tot am luat titlul Ce spune despre Dinamo
George Țucudean, cu gândul la CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul atacant a vorbit și despre Dinamo, despre care a spus că nu are ce să caute în Liga 2, ținându-le pumnii să promoveze direct și să nu joace barajul, mai ales dacă ar fi implicați într-un baraj cu UTA.

George Țucudean, cu gândul la CFR Cluj

George Țucudean este cu gândul la CFR Cluj și a spus că indiferent de problemele care erau la club în perioada în care el juca pentru campioana României, echipa reușea să câștige trofee și să participe în grupele cupelor europene:

ADVERTISEMENT

„FCSB are jucători cu valoare. A trecut mult timp până să câștige ceva, n-au avut jucători în ceilalți ani ca să facă diferența. Cel puțin, când eram eu la CFR doar în primul an i-am simțit mai puternici, în ceilalți ani nu i-am simțit așa.

Cred că CFR a pierdut multe meciuri pe greșelile lor, ei sunt jucători cu multă experiență în meciurile cu miză, dar s-a terminat și acolo un ciclu”.

ADVERTISEMENT

„Zilele trecute se lăudau că au redus salariile cu zeci de mii de euro, acum nu știu. Probleme erau și când am fost acolo după primul an, când rămăsesem singuri cu Conceicao antrenor.

Oamenii se săturaseră, a plecat Edi, parcă eram singuratici și chiar și așa am câștigat campionatul, după care a venit Dan Petrescu și am participat în grupe. Dacă sunt probleme cu banii, jucătorii vor pleca, n-ai cum să îi păstrezi și să nu le dai bani”, a mai spus George Țucudean, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„M-aș bucura să promoveze Dinamo!”

„M-aș bucura să promoveze Dinamo și să nu joace la baraj cu UTA. Și stadionul pe care joacă, te îmbie să mergi să vezi meciurile. Suporterii sunt alături de echipă și rezultatele au început să vină.

Aș vrea să promoveze pentru că merită. Dinamo nu are ce căuta în Liga 2, fanii merită ca echipa să joace din nou în prima ligă pe Arcul de Triumf”, a mai spus George Țucudean.

ADVERTISEMENT

Pentru a spera la promovarea directă, Dinamo este obligată să câștige meciul cu Poli Iași din ultima etapă, dar stă la mâna rezultatului meciului dintre Oțelul Galați și Unirea Dej, la egalitate de puncte, gălățenii vor fi clasați înaintea „câinilor”.

ADVERTISEMENT