Fotbal intern

George Țucudean, declarație inedită înainte de CFR – Celtic: “Trebuie să fim ai dracu’!”

07.08.2019 | 17:41
George Tucudean declaratie inedita inainte de CFR  Celtic Trebuie sa fim ai dracu

CFR Cluj dispută primul meci al dublei cu Celtic, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Partida va începe la ora 21:00, și se desfășoară pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. Înainte de prima dispută cu scoțienii de la Celtic, George Țucudean a declarat că este o poziție privilegiată cea în care se află echipa sa, iar cu doza maximă de concentrare și determinare, CFR poate ajunge în play-off-ul Champions League.

George Țucudean explică atitudinea necesară în CFR-Celtic: “Aşa facem minunea!”

George Țucudean are șanse minime de a juca în meciul cu Celtic, după ce a ratat ultimele antrenamente efectuate sub comanda lui Dan Petrescu, din cauza problemelor la inimă de care suferă și care l-au făcut să bifeze doar 22 de minute în acest început de sezon. Atacantul consideră că o calificare a echipei sale în grupele Champions League ar fi o performanță extraordinară.

„Orice fotbalist din România şi-ar dori să fie în locul nostru acum. Trebuie să mergem mai departe, n-a fost demult o echipă în grupele Ligii Campionilor şi sperăm să facem noi minunea asta. Este un meci cu o miză importantă, trebuie să fim mult mai concentraţi şi ai dracu’, trebuie să fim uniţi şi să dăm totul pentru a câştiga”, a declarat George Ţucudean.

George Țucudean are șanse minime să joace în meciul cu Celtic. Sursă Foto: Sportpictures.eu
George Țucudean are șanse minime să joace în meciul cu Celtic. Sursă Foto: Sportpictures.eu

Cel mai probabil, înlocuitorul lui Țucudean pentru meciul cu Celtic va fi Mario Rondon, care a stabilit obiectivul CFR-ului în meciul disputat împotriva campioanei Scoției: victorie fără gol primit.

”E important să nu luăm gol şi să marcăm cel puţin o dată pentru a ne crea un avantaj pentru retur. Va fi un meci foarte dificil, un adversar de mare calitate, cu jucători buni, echipă care este obişnuită să joace în Liga Campionilor. Meciul va fi greu, dar noi trebuie să avem aceeaşi mentalitate, să ne facem jocul, să ne apărăm bine şi să căutam golul”, a declarat Rondon înainte de meciul cu Celtic.

Dacă trece de Celtic, CFR Cluj va juca împotriva cehilor de la Slavia Praga, în play-off-ul Ligii Campionilor. În caz contrar, campioana României va ajunge în ultima fază dinaintea grupelor în Europa League, unde ar întâlni câștigătoarea din dubla AIK Solna – Sheriff Tiraspol.

  • 22 de minute a jucat George Țucudean în acest sezon
  • 3 prezențe în grupele Ligii Campionilor are CFR Cluj