Sport

George Țucudean, despre dezavantajul FCSB-ului în lupta la titlu cu Farul: „Nu au antrenor! Domnul Hagi e mare”

George Țucudean și-a ales favorita înaintea meciului decisiv al campionatului, declarând că va ține cu Farul în duelul cu FCSB.
17.05.2023 | 21:20
George Tucudean despre dezavantajul FCSBului in lupta la titlu cu Farul Nu au antrenor Domnul Hagi e mare
George Țucudean și-a ales favorita înaintea de meciul decisiv al campionatului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul atacant este de părere că Gică Hagi va găsi o soluție bună pentru a-l înlocui pe Denis Alibec, care a fost eliminat în ultimul meci al „marinarilor”, cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

George Țucudean, despre dezavantajul FCSB-ului în lupta la titlu cu Farul

George Țucudean o va susține pe Farul în duelul cu FCSB, care poate desemna deja campioana, în cazul în care „marinarii” se vor impune pe teren propriu. Fostul atacant a ironizat-o pe FCSB, despre care a spus că nu are antrenor: „A durat 4-5 ani să își refacă Farul o echipă bună.

ADVERTISEMENT

Au venit mulți jucători tineri, au plecat mulți jucători. FCSB-ului îi lipsește antrenorul! Sunt răutăcios puțin, FCSB are o echipă foarte bună, au rezultate, au un moral foarte bun, e un meci capital pentru amândouă și au șanse egale”.

„Alibec va lipsi foarte mult, sunt convins că îi pare și lui rău că nu va juca. Eu îl cunosc pe Denis, am fost colegi de cameră la echipa națională U21, a făcut acum o greșeală, sper să nu-l coste.

ADVERTISEMENT

Domnul Hagi e un antrenor mare și cred că va găsi soluții. Mazilu e într-o formă bună, a crescut repede, dar eu nu-l văd un nouar clasic, nici Alibec nu e un nouar clasic”, a mai spus George Țucudean, la TV DigiSport.

„Compagno are jumătate de ocazie și dă gol!”

„La Farul jucam cu Eric decar, eu în stânga și Chițu în dreapta. Aveam meciuri în care jucam și nouar clasic. Nu e surprinzător că Farul se luptă la titlu.

ADVERTISEMENT

FCSB are jucători cu valoare. A trecut mult timp până să câștige ceva, n-au avut jucători în ceilalți ani ca să facă diferența. Cel puțin, când eram eu la CFR doar în primul an i-am simțit mai puternici, în ceilalți ani nu i-am simțit așa”, a continuat George Țucudean.

„Cred că CFR a pierdut multe meciuri pe greșelile lor, ei sunt jucători cu multă experiență în meciurile cu miză, dar s-a terminat și acolo un ciclu.

ADVERTISEMENT

Compagno e bun. E un atacant care are jumătate de ocazie și dă gol. Omul și-a făcut treaba, a dat goluri și a intrat în vederile selecționerului. Nu prea mai sunt nouari clasici. Țin cu Farul, să ia și ei titlul!”, a mai spus fostul atacant, care are în palmares titlul și cu Farul și cu FCSB.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „X2” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT