Ţucudean, despre despărţirea de Viitorul şi cum a încheiat conturile cu Hagi

Gabriel Esanu   
in Fotbal intern
10/01/2018, 14:42
Ţucudean, despre despărţirea de Viitorul şi cum a încheiat conturile cu Hagi

George Ţucudean, pentru care CFR Cluj a achitat 450.000 de euro, spune că vrea să menţină nivelul de performanţă la fel de ridicat ca anul trecut, când a reuşit să câştige titlul cu Viitorul.

“Am venit aici pentru a câştiga campionatul. Am fost la Viitorul, am câştigat campionatul, am venit la CFR, vreau să câştig campionatul. CFR Cluj este un club mare, un club de tradiţie, iar la Viitorul eu oricum obţinusem performanţele maxime pe care le puteam atinge. Acolo s-a cam terminat, ei au un proiect pentru jucătorii tineri, am crescut şi eu acolo, dar vin alţi jucători din urmă şi era normal să li se facă loc.

Domnul Hagi a fost mulţumit de mine, eu am fost mulţumit de felul în care m-au primit, de felul în care am fost tratat. Ne-am strâns mâna, ne-am îmbrăţişat, iar acum viaţa merge mai departe”, a declarat Ţucudean pentru site-ul clubului CFR Cluj.

George Ţucudean este al doilea cel mai bun marcator din Liga 1 în acest sezon, cu 11 reuşite pentru Viitorul. Este depăşit de Gnohere, 12 goluri. A semnat şi singura reuşită a campioanei din dubla cu RB Salzburg şi şi-a trecut în cont şi două pase decisive în Liga 1.

CFR Cluj a mai oficializat astăzi un alt transfer, este vorba de Marian Bordeianu, de la FC Botoşani. Vezi aici mai multe detalii. Un alt transfer realizat de ardeleni în această vară este cel al lui Valentin Costache, de la Dinamo.

Închide ×