Fotbal intern

George Ţucudean, dezvăluiri despre atmosfera de la CFR Cluj. Cum au reuşit ardelenii să se impună. VIDEO

11.05.2019 | 23:30
George Tucudean dezvaluiri despre atmosfera de la CFR Cluj Cum au reusit ardelenii sa se impuna VIDEO

George Ţucudean, atacantul CFR-ului, a vorbit despre atmosfera din cadrul vestiarului înaintea meciului cu Universitatea Craiova. Ardelenii mai au nevoie de un singur punct pentru a câştiga titlul în sezonul 2018 – 2019, iar internaţionalul român a explicat cum a reuşit echipa antrenată de Dan Petrescu să se impună în faţa unor echipe precum FCSB, U Craiova, Viitorul şi Astra Giurgiu.

George Ţucudean, dezvăluiri despre atmosfera de la CFR Cluj

“Toate titlurile mele sunt cucerite în ultima etapă, cu Viitorul, cu FCSB, anul trecut cu CFR, acum îmi doresc să câştigăm în penultima etapă. În meciurile imporante, decisive, în care am jucat cel puţin o repriză, a ieşit bine pentru noi, sper să se întâmple aşa şi cu Craiova”, a spus George Ţucudean.

“Noi am depins de noi tot campionatul, pe munca noastră am ajuns în fruntea clasamentului, nu ne-a interesat ce au făcut alţii, am condus campionatul de la A la Z. Nu a fost nicio echipă mai bună decât noi, sigur noi suntem cea mai puternică echipă din campionat. Lumea vorbea de la începutul play-off-ului că vom fi campioni, dar noi nu ne-am culcat pe o ureche, am ajuns în ultimele etape cu aceeaşi diferenţă de puncte ca şi la startul play-off-ului, iar asta dovedeşte că suntem o echipă unită şi puternică. Am demonstrat devotament pentru fani, pentru colegii de echipă, ne-am dat viaţa unul pentru celălalt şi cred că acest cuvânt – devotament – scrie cel mai bine ce ni s-a întâmplat  în acest sezon”, a mai spus George Ţucudean.

Cum a încercat Dan Petrescu să îi motiveze pe jucătorii de la CFR Cluj

“Ar fi păcat să facem o prostie pe final. Ne-am dorit să dovedim că titlul câştigat sezonul trecut nu a fost o întâmplare şi că suntem o echipă mare, aşa că trebuie să batem Craiova şi să terminăm din nou pe primul loc. Acum vine partea în care avem nevoie de cea mai multă energie – pentru meciul cu Craiova. Nu este nimic gata, trebuie să ne autodepăşim, cum am făcut-o anul trecut cu Viitorul, în ultima etapă. Acum trebuie să arătăm că avem energie şi că suntem devotaţi clubului. Dacă nu suntem concentraţi, pierdem tot ce am muncit un an întreg”, a mai spus atacantul ardelenilor.

“Antrenorul nostru a încercat zilele acestea să detensioneze atmosfera, dar creierul nostru funcţionează şi se acumulează încărcătură. Nu am putut să lăsăm deoparte gândurile şi presiunea, dar când fluieră arbitrul startul jocului uităm de tot şi ne concentrăm doar la ce avem de făcut pe teren”, a încheiat Ţucudean.