Fotbal intern

Francezii anunță că au început negocierile pentru transferul lui George Țucudean în Ligue 1! Cât cere CFR Cluj

21.01.2019 | 17:47
Francezii anunta ca au inceput negocierile pentru transferul lui George Tucudean in Ligue 1 Cat cere CFR Cluj

George Țucudean ar putea să o părăsească pe CFR Cluj în această iarnă și să fie transferat la FC Nantes! Gruparea din Ligue 1 l-a vândut pe Emiliano Sala (28 de ani) la Cardiff City, echipă din Premier League, iar oficialii francezi s-au orientat către atacantul lui CFR Cluj!

Conform Footmercato, FC Nantes încearcă să îl transfere pe George Țucudean în această perioadă de mercato. Dacă cele două părți vor ajunge la un acord, atunci atacantul campioanei României va fi coleg cu Ciprian Tătărușanu. Francezii doresc să se folosească de cei 20.000.000 de euro primiți pentru Emiliano Sala și să îi reinvestească în transferul unui înlocuitor.

George Țucudean ar putea ajunge în această iarnă la FC Nantes

Astfel, francezii sunt dispuși ca o parte din 20.000.000 de euro să o investească în transferul lui GeorgeȚucudean. “Președintele Waldemar Keita caută soluții”, anunță Footmercato, care notează: “CFR Cluj i-a fixat prețul lui Țucudean”.  Atacantul campioanei României ar urma să ajungă la FC Nantes dacă echipa din Ligue 1 va plăti în această iarnă 3 milioane de euro pentru transferul său.

Anunțul făcut de jurnaliștii din Franța în legătură cu interesul lui FC Nantes pentru George Țucudean

La finalul anului 2018, Daniel Stanciu, directorul sportiv al CFR-ului, anunța că George Țucudean este curtat de mai multe echipe din Europa și că există șanse ca atacantul să plece de la campioana României în acestă iarnă. Internaționalul român se află și pe lista de transferuri a celor de la Rubin Kazan și FK Rostov.

Pe parcursul carierei, George Țucudean a mai jucat în străinătate pentru Standard Liege și Charlton, iar în România pentru UTA Arad, Dinamo București, FCSB, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, FC Viitorul Constanța și CFR Cluj. Atacantul în vârstă de 27 de ani are 4 selecții la echipa națională a României, acolo unde a debutat pe 8 octombrie 2017.

  • 3 milioane de euro este cota lui George Țucudean, conform transfermarkt.com
  • 11 goluri și 2 pase decisive are Țucudean în 22 de meciuri jucate pentru CFR Cluj în sezonul 2018 – 2019