Fotbal intern

George Ţucudean înainte de CFR – FCSB: “Nu e o finală”

14.09.2018 | 08:55
George Tucudean inainte de CFR  FCSB Nu e o finala

George Ţucudean a vorbit înainte de CFR – FCSB, cel mai tare meci al rundei cu numărul 8 din Liga 1 Betano, când se vor înfrunta campioana şi vicecampioana din sezonul trecut. Cu trei trofee ale Ligii 1 în palmares, fiecare cu o altă echipă de club (FCSB, Viitorul şi CFR), George Ţucudean spune că acest meci este unul la fel de important ca oricare altul şi nu va fi tratat precum o finală.

Atacantul din Gruia a mai discutat şi despre momentul în care a semnat cu FCSB şi cât de greu i-a fost având în vedere trecutul său dinamovist şi perioada de la Viitorul, în care Gheorghe Hagi i-a resuscitat cariera fotbalistică: “Ba da, normal că mi-a fost. Mă gândeam la un moment dat la ce e mai bine pentru mine. Problema acolo a fost încrederea pe care ți-o dau cei din conducere. Chiar am vorbit după meciul cu Viitorul (n.r. cu Gheorghe Hagi), am plecat împreună cu ei pe avion la București. El îmi spunea că am venit format, nu trebuia să mă învețe mare lucru. Doar să mă ajute mental și să mă pună unde trebuie. Și a făcut-o perfect.

George Ţucudean înainte de CFR – FCSB

Este un meci important, dar nu e o finală, sunt multe meciuri. Trebuie să câștigăm, anul trecut am făcut patru egaluri, deși am condus în toate partidele. Acum trebuie să învingem”, a declarat George Ţucudean la un post de televiziune. Atacantul a revenit la echipa de club după cele două acţiuni de la echipa naţională a României, care a jucat în primele două meciuri din Liga Naţiunilor. Ţucudean a înscris un gol cu Serbia şi Iuliu Mureşan spune că jucătorul s-a întors foarte motivat de la lot: “Atmosfera este bună la echipă. Meciul cu Steaua va putea schimba imaginea pe care o avem acum după acea dublă cu Dudelange. Ţucudean chiar e în formă, l-am văzut în antrenament, o să ne ajute sigur”.

George Ţucudean înainte de CFR - FCSB. Atacantul la pământ în meciul de fotbal dintre Serbia şi România, din cadrul Ligii Naţiunilor, desfăşurat pe Stadionul Partizan din Belgrad, luni 10 septembrie 2018.
George Ţucudean înainte de CFR – FCSB. Atacantul la pământ în meciul de fotbal dintre Serbia şi România

Şi Gigi Becali a discutat despre partida din Gruia şi a anunţat că nu are emoţii pentru acest duel: “Eu nu spun că sunt deţinătorul adevărului absolut şi am înţeles că nu e bine să mai spun echipa de dinainte. Mi-a zis şi Meme. Şi voi mi-aţi spun că nu e ok să spun echipa. Nu mă tem de CFR Cluj pentru că suntem pe primul loc. Suntem relaxaţi pentru că avem puncte în faţa lor şi dacă batem o să avem 5. Contează mult! Meciul e deschis la orice rezultat. E o echipă tare, o echipă care a câştigat campionatul. Sunt sincer.

Pe Man nu ai nevoie să îl forţezi. Are 20 de ani, are timp! După ce o să ne distanţăm în clasament, când o să avem 15 puncte avans, atunci o să joace Moruţan şi Man. Până atunci îmi e teamă. Trebuie să joace cei bătrâni. Nu ştiu echipa, dar bănuiesc că Coman o să joace, e în formă. Nu am vorbit cu Dică în ceea ce priveşte echipa, dar eu cred că el o să joace. Ceea ce eu critic nu e foarte mult pentru jucători pentru că ei ştiu că eu aşa încerc să îi motivez. Eu îi critic pentru ca ei să mă audă”, a spus Gigi Becali pentru o emisiune de sport.

George Ţucudean despre CFR – FCSB ca despre un meci fără o prea mare miză şi este şi normal, având în vedere că Liga 1 Betano este abia la început.