„Rapid Viena a făcut o ofertă concretă. A fost o discuție și cu Nantes, dar cei de acolo nu au făcut pasul următor. Cu Rapid Viena nu s-a concretizat pentru că oferta nu a fost pe placul celor de la CFR, dar nici oferta financiară pentru George nu a fost una așa cum își dorea el. Lucrurile rămân însă deschise pentru la vară”, a declarat Adrian Pigulea pentru Digi Sport.

Dacă ajunge la Rapid Viena, George Țucudean ar putea fi coleg cu Andrei Ivan. Fostul jucător al Universității Craiova este împrumutat la formația austriacă de la de Krasnodar. Și la Nantes ar fi dat peste un român. Ciprian Tătărușanu este portarul canarilor din 2017 după ce a plecat de la Fiorentina.

George Țucudean, la un pas de Rapid Viena după ce s-a operat la inimă! Tucudean
George Țucudean putea să semneze în Statele Unite ale Americii

Țucudean putea ajunge și el în MLS

Impresarul lui Țucudean spune că jucătorul CFR-ului putea să ajungă și el în Statele Unite ale Americii. „Sincer să fiu, au fost multe discuții, cu foarte multe echipe. George a fost propus în campionate puternice precum Franța, Italia, Austria, Elveția, chiar și MLS. Perioada de transferuri din iarnă a fost puțin atipică, datorită criteriilor financiare care le-au fost impuse echipelor.

Echipele care au fost interesate de George erau în imposibilitatea de a plăti sume mari, pentru că nu puteau fi într-o balanță echilibrată și astfel nu ar fi respectat fair play-ul financiar”, a mai spus Pigulea.

  • 17 goluri a marcat George Țucudean în acest sezon pentru CFR Cluj