Fotbal international

George Țucudean, mesaj tranșant după CFR-Dudelange 2-3: „Fotbalul te pedepsește când îl iei la mișto”

31.08.2018 | 08:10
George Țucudean, mesaj tranșant după CFR-Dudelange 2-3: „Fotbalul te pedepsește când îl iei la mișto”
George Țucudean, mesaj tranșant după CFR-Dudelange 2-3

CFR Cluj a fost eliminată din playoff-ul Europa League de echipa luxemburgheză de la Dudelange, în urma unei duble înfrângeri, 0-2 în tur și 2-3 în retur. La sfârșitul meciului din Gruia, atacantul campioanei României, George Țucudean, a avut o reacție foarte dură.

George Țucudean susține că formația sa au luat peste picior adversarul: „Mai e ceva de spus? Nu mai e nimic! Am luat un gol care ne-a turnat plumb în picioare. Nu am fost atenţi în meciul tur, pentru că, dacă era altul rezultatul de acolo, altfel jucam şi acasă. E urât, e urât ce s-a întâmplat, dar nu mai avem ce face. Mergem înainte, pentru că explicaţii ca acelea că terenul a fost nu ştiu cum nu mai există. Fotbalul te pedepseşte când îl iei la mişto.”

George Țucudean, după CFR-Dudelange 2-3: „A fost un program foarte încărcat”

Internaționalul român promite că formația sa va lupta pentru titlu: „Trebuie să câştigăm campionatul şi să ne revenim psihic, pentru că suntem puţin debusolaţi. Însă, alături de ceilalţi colegi, care sunt mai bătrâni, ne vom reveni. A fost şi un program foarte, foarte încărcat. Acum nu avem de ce să ne plângem, o să ne pară rău după acest program”, a declarat Țucudean la TV Telekom Sport.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri