Fotbal intern

George Ţucudean revine la CFR Cluj! Atacantul se va alătura lotului în cantonamentul din iarnă

19.10.2019 | 18:35
George Tucudean revine la CFR Cluj Atacantul se va alatura lotului in cantonamentul din iarna
ADVERTISEMENT

Veste excelentă pentru CFR Cluj înainte de derby-ul etapei a 13-a din Casa Pariurilor Liga 1 cu Universitatea Craiova. Golgheterul echipei din sezonul precedent, George Țucudean, și-a anunțat prezența în Gruia pentru a-și susține colegii la dificilul meci cu echipa lui Victor Pițurcă.


UPDATE, 19 octombrie, ora 20:00/ George Țucudean a declarat că perioada de inactivitate se apropie de final și că sunt șanse mari să revină în fotbal în iarnă, odată cu cantonamentul pe care CFR Cluj îl va efectua în Spania.

ADVERTISEMENT

Mă simt bine acum, sper ca această perioadă să treacă cât mai repede și din decembrie să-mi reiau activitatea. Am avut o perioadă de repaus total, acum încep să reintru în treabă. Îmi e dor de fotbal. Din sufragerie, fotbalul e ușor, dar îmi doresc să revin cât mai repede pe teren. Am mai făcut controale, iar din cantonamentul din Spania voi reveni“, a declarat Țucudean, conform Gsp.


UPDATE, 19 octombrie, ora 18:45/ George Țucudean va fi prezent la stadionul din Gruia cu o oră și jumătate înaintea startului meciului cu Universitatea Craiova. Atacantul retras momentan va veni la Fanshop pentru a face poze și a oferi autografe suporterilor.

ADVERTISEMENT

➡️ Țucu va fi în Fanshop de la ora 19:00 la 20:00 pentru poze și autografe! ⁣⁣‼️Toți suporterii vor putea intra în FanShop-ul Joma indiferent dacă au bilet sau nu în Tribuna 2! Cei care nu au bilet la meci, își pot achiziționa din casa deschisă special începând de astăzi în FanShop!⁣⁣Hai CFR!?

Gepostet von Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA am Samstag, 19. Oktober 2019


George Ţucudean revine lângă CFR Cluj! Şi-a anunţat prezenţa pe stadion la derby-ul cu U Craiova!

George Țucudean, golgheterul CFR-ului din sezonul trecut și unul dintre oamenii de bază ai lui Cosmin Contra în startul mandatului său la națională, va reveni alături de trupa din Gruia. Deocamdată, atacantul de 28 de ani va fi doar în tribunele stadionului ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj. Într-un mesaj postat pe Facebook, Țucudean își anunță prezența la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova, programat sâmbătă, de la ora 20:30, în ultima etapă a turului din sezonul regulat.

”Salut! Sâmbătă seara voi fi în tribună și îi voi susține pe băieți la meciul cu Craiova! De la ora 19:00 la ora 20:00 voi fi în fan shop-ul clubului să facem poze! Hai și tu în Gruia. Hai CFR!”, este mesajul lui George Țucudean.

ADVERTISEMENT

George Țucudean, retras temporar din activitate la începutul lunii septembrie

George Ţucudean s-a retras temporar din activitate la începutul lunii septembrie, atunci când clubul din Gruia a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că atacantul va lua o pauză de la activitatea competițională. Decizia venea ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ținut departe de teren.

”Clubul CFR 1907 Cluj anunță faptul că atacantul nostru George Țucudean va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ținut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul își va lua o pauză pentru refacere și pentru a efectua câteva investigații suplimentare, care să-i ofere garanția că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel.

ADVERTISEMENT

Noi, toți cei din Familia CFR, suntem și vom fi mereu alături de George Țucudean și îl vom susține în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că “Țucu” va reveni mai puternic în iarbă și că ne va ajuta în continuare să câștigăm trofee. Și-a adus contributia de atâtea ori prin golurile sale în obținerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el. Multă sănătate, “Țucu”! Te așteptăm din nou în Gruia! Hai CFR!”

  • Cotat la 3,5 milioane de Euro de site-ul Transfermarkt.com. George Țucudean a adunat doar 9 meciuri în tricoul CFR-ului în sezonul 2019-20120 în toate competițiile. Vârful de 28 de ani are și două goluri marcate: în Casa Pariurilor Liga 1 cu Chindia (victorie a CFR-ului cu 4-1) și în preliminariile Ligii Campionilor cu Celtic (victorie CFR Cluj cu 4-3 la Glasgow)
ADVERTISEMENT