Fotbal intern

George Țucudean rupe tăcerea după ce FANATIK a dezvăluit operația la inimă: „Este adevărat, a fost o ablație, dar îți trec prin cap multe gânduri”

18.04.2019 | 14:37
George Tucudean rupe tacerea dupa ce FANATIK a dezvaluit operatia la inima Este adevarat a fost o ablatie dar iti trec prin cap multe ganduri

Atacantul echipei CFR Cluj, George Țucudean, rupe tăcerea și vorbește în premieră de operația la inimă suferită la Viena și despre care FANATIK.RO a scris în exclusivitate acum o lună. Internaționalul român a ratat mai multe meciuri ale campioanei din Liga 1 Betano, dar și întâlnirile naționalei României cu Suedia și Insulele Feroe din preliminariile Campionatului European din 2020.

George Țucudean rupe tăcerea după operația la inimă: ”Am mers să fac un consult la insistențele familiei”

”Am văzut că s-a scris că am avut probleme cu inima, este adevărat, dar nu au fost probleme grave din fericire pentru că ce am avut eu, au 80% din oameni. Extrasistole care eu le făceam în efort şi am jucat cam 4 luni cu ele, nu erau periculoase, toată lumea m-a asigurat că nu pot să păţesc nimic şi profitând de această pauză şi la insistenţele familiei am mers să fac un consult la Viena mai amănunţit”, a spus George Țucudean despre operația la inimă.

”Cei de acolo mi-au spus că sunt foarte mulţi jucători care au aşa ceva, poate să apară la oricine, oricând, nu neapărat să te naşti cu ele, nu le-am avut până acum, au apărut, nu se ştie cauza, pe fond de stres, o răceală, o infecţie. Cei de acolo mi-au spus că fiind sportiv de performanţă ar trebui să fac o ablaţie şi mă scoate din circuit cam o săptămână, 10 zile până pot să reiau 100% efortul, a mai povestit atacantul de la CFR Cluj.

George Țucudean execută un penalty în meciul CFR Cluj - Hermannstadt
George Țucudean execută un penalty în meciul CFR Cluj – Hermannstadt

”Nu stă CFR Cluj în Țucudean”

”Erau doar bătăi în plus care nu măreau pulsul, nu provocau palpitaţii sau alte lucruri. Am jucat 4 luni, dacă erau periculoase, la câţi doctori am fost, mă oprea unul. De fotbalişti ştiu că au mai făcut, ştiu din America foarte mulţi sportivi care îşi fac această intervenţie. Dacă eram om normal, la ce am avut eu, mă trimiteau acasă şi îmi spuneau să stau liniştit. Fiind sportiv de performanţă au zis că merită să le fac pentru că mă pot înnebuni. E clar că în cap îţi trec foarte multe gânduri şi până la urmă sănătatea e cea mai importantă, dar medicina a evoluat aşa mult şi uite că s-au rezolvat foarte uşor”, a afirmat Țucudean.

Atacantul a precizat că în acest moment este pregătit să revină pe teren: ”Mă simt foarte bine acum. Am trecut cu bine. Am avut înainte de meciul cu Viitorul antrenamentul dinainte cu o zi şi am făcut o leziune la muşchi, am simţit toată săptămâna înainte şi am considerat că e mai bine să nu forţez, să nu se agraveze şi să păţesc ceva mai rău. După aia m-am dus, am făcut o eco, s-a văzut că e ruptură fibrilară şi m-a scos din circuit. Eu sunt pregătit să joc, am deja antrenamente multe, acum vedem antrenorul ce consideră. Eu sper să fie nevoie să intru un pic, să ţin de rezultat, să câştigăm. Nu stă CFR Cluj în Ţucudean. Sunt 27 de jucători şi trebuie să joace toată lumea, nu eu câştig meciurile, câştigă echipa, că eu fără ei nu pot să câştig”.

Partida Sepsi Sfântu Gheorghe – CFR Cluj, din etapa a șasea a play-off-ului, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.RO. În acest moment, ardelenii au trei puncte avans față de FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano.