Fotbal intern

George Ţucudean, sezon încheiat! Atacantul a plecat la Viena pentru încă un control amănunţit la inimă. EXCLUSIV

02.05.2019 | 16:00
George Țucudean ratează tot restul sezonului

Problemele continuă pentru George Țucudean. Atacantul naționalei și al campioanei CFR Cluj nu a mai intrat pe teren cu Viitorul, după ce a simțit că are noi probleme la inimă. Dan Petrescu a decis să nu îl folosească pe Țucudean și a început meciul contra Viitorului cu Billel Omrani în avanposturi. FANATIK a aflat că la trei zile după acest episod, „Țucu” a plecat la Viena în cursul dimineții de joi, 2 mai, pentru mai multe controale.

George Țucudean, final de sezon la CFR Cluj

Atacantul CFR-ului s-a întors astfel în capitala Austriei, acolo unde FANATIK a scris că a fost nevoit să se opereze, informație care a fost apoi confirmată de către George Țucudean: „Cei de acolo mi-au spus că sunt foarte mulţi jucători care au aşa ceva, poate să apară la oricine, oricând, nu neapărat să te naşti cu ele, nu le-am avut până acum, au apărut, nu se ştie cauza, pe fond de stres, o răceală, o infecţie. Cei de acolo mi-au spus că fiind sportiv de performanţă ar trebui să fac o ablaţie şi mă scoate din circuit cam o săptămână, 10 zile până pot să reiau 100% efortul.” 

La Viena, George Țucudean va face mai multe controale la inimă, pentru a înțelege mai exact de unde au apărut problemele cardiace dinaintea partidei cu Viitorul. De asemenea, atacantul naționalei ar putea chiar să fie nevoit să facă o nouă ablație. Din informațiile FANATIK, această nouă vizită a lui Țucudean înseamnă finalul sezonului pentru fotbalistul român.

George Țucudean ratează tot restul sezonului. A plecat din nou la Viena pentru consultații la inimă

Ce meciuri va rata George Țucudean după ultimele probleme la inimă

Astfel, atacantul lui CFR Cluj va rata partide destul de importante pe acest final de an. El nu va juca în meciurile trupei din Gruia contra celor de la Astra Giurgiu, Universitatea Craiova și FCSB, partide din playoff-ul Ligii 1 Betano, unde CFR are un avantaj important, de 5 puncte, în fața FCSB. De asemenea, Țucudean riscă să rateze și partidele din preliminariile pentru Euro 2020. Este vorba de meciurile cu Norvegia și Malta din luna iunie. Asta după ce „Țucu” a ratat și meciurile cu Suedia și Feroe din luna martie.

Rămâne de văzut ce va alege să facă atacantul român, dacă problemele la inimă vor continua. Site-ul nostru a scris deja că Țucudean ar putea lua în considerare chiar și retragerea din activitate, la numai 28 de ani. Tatăl său, Marius Țucudean, a suferit de sindromul Wolff-Parkinson-White, cel care l-a obligat să se retragă în 1994, la numai 27 de ani.

  • 32 de partide și 20 de goluri a înscris George Țucudean în acest sezon pentru CFR Cluj
  • 3,5 milioane de euro este cota atacantului român, potrivit transfermarkt.com
  • 9 meciuri și 3 goluri a adunat Țucudean în tricoul naționalei României