Fotbal intern

George Ţucudean, suspect de ruptură! Cât lipseşte atacantul lui CFR Cluj. Anunţul unui oficial

17.03.2019 | 13:42
George Tucudean suspect de ruptura Cat lipseste atacantul lui CFR Cluj Anuntul unui oficial

CFR Cluj a câştigat cu 1-0 în faţa echipei FC Viitorul Constanţa în etapa a doua a play-off-ului Ligii 1 Betano. George Ţucudean a lipsit din lotul ardelenilor deoarece atacantul s-a accidentat şi este suspect de ruptură. Un alt fotbalist al campioanei României care nu a putut juca la Ovidiu este Valentin Costache, cel care s-a accidentat la antrenamentul de sâmbătă.

UPDATE, 17 martie, ora 13:39. Daniel Stanciu, directorul sportiv de la CFR Cluj, a vorbit despre perioada de absenţă a lui Ţucudean: “Din ce ştiu în momentul de faţă, va lipsi trei săptămâni. E important ca el să revină, e un jucător de bază pentru echipa noastră”, a spus Daniel Stanciu la Sport.ro.


George Ţucudean este suspect de ruptură musculară

Alin Minteuan dorea ca cei doi fotbalişti să facă parte din primul unsprezece al CFR-ului pentru meciul cu FC Viitorul Constanţa, dar acesta a trebuit să îşi îşi schimbe stategia. Campioana României nu este singura care întâmpină probleme după accidentarea lui George Ţucudean, ci şi echipa naţională a României.

George Ţucudean va efectua mai multe teste după meciul pe care CFR Cluj îl va juca împotriva Viitorului. În acest moment nu se ştie dacă atacantul a suferit o întindere musculară sau este vorba de o ruptură. Astfel, atacantul nu va putea evolua pentru echipa naţională a României în meciurile cu Suedia şi Insulele Feroe din preliminariile EURO 2020.

George Ţucudean într-un meci Viitorul - CFR Cluj
George Ţucudean într-un meci Viitorul – CFR Cluj

Atacantul poate lispi o lună

Dacă George Ţucudean a suferit o ruptură musculară, atunci atacantul de la CFR Cluj va lipsi aproximativ o lună de pe teren şi va rata o parte importantă a play-off-ului Ligii 1 Betano. Aceasta este o adevărată lovitură pentru gruparea din Gruia, deoarece atacantul este golgheterul ediţiei cu 17 goluri.

Echipa naţională a României joacă primele două meciuri din preliminariile EURO 2020. Tricolorii lui Cosmin Contra se vor deplasa în Suedia, pe 23 martie, de la ora 19.00, iar pe 26 martie vor primi vizita Insulelor Feroe, la Cluj Napoca, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, de la ora 21.45.