Fotbal intern

George Țucudean vrea la Euro 2020: ”Sperăm să avem un pic de noroc la tragerea la sorţi”

21.11.2018 | 08:48
George Tucudean vrea la Euro 2020 Speram sa avem un pic de noroc la tragerea la sorti

Atacantul George Țucudean a declarat, marți seară, după meciul Muntenegru – România 0-1, că își dorește ca ”tricolorii” să se califice la Campionatul European din 2020. Fotbalistul de la CFR Cluj speră ca elevii lui Cosmin Contra să aibă noroc la tragerea la sorți, deși se vor afla în urna a patra valorică.

”A fost noroc. Dacă nu dădeam la poartă nu dădeam gol. Mă bucur că am marcat şi că am câştigat. Păcat că nu ne ajută celelalte rezultate, dar şi aşa cred că am făcut un joc bun. Per total am făcut o campanie foarte bună. Noi sperăm să avem un pic de noroc la tragerea la sorţi, dar chiar şi din urna a treia întâlneam echipe bune la tragere”, a spus atacantul naționalei la Pro TV.

George Țucudean este felicitat de Cosmin Contra după golul marcat în meciul Serbia - România 2-2 din Liga Națiunilor
George Țucudean este felicitat de Cosmin Contra după golul marcat în meciul Serbia – România 2-2 din Liga Națiunilor

George Țucudean vrea la Euro 2020: ”În preliminarii nu există adversari slabi”

”Deci nu contează, dacă vom avea această atitudine va fi bine. La ce oportunităţi de a înscrie am avut cred că dacă era trei sau patru la zero nu se supăra nimeni. În preliminarii nu există adversari slabi. Totul depinde de noi, de atitudinea pe care o vom avea”, a mai afirmat George Țucudean care își dorește calificarea la Euro 2020.

George Țucudean a marcat unicul gol al meciului Muntenegru – România 0-1, din ultima etapă a Grupei 4 a Diviziei C a Ligii Națiunilor. ”Tricolorii” au încheiat pe poziția secundă, grupa fiind câștigată de Serbia care promovează în Divizia B și va juca la turneul de baraj pentru calificarea la Campionatul European din 2020.

Echipa națională a României se va afla în urna a patra valorică la trgerea la sorți pentru grupele din preliminariile Euro 2020. ”Tricolorii” aveau nevoie de o victorie la două goluri diferență în Mintenegru pentru a fi în urna a treia.