News

George Tuță vrea „o echipă de tranziție” care să preia administrația Sectorul 1. Ce i-a cerut lui Clotilde Armand

George Tuță cere „o echipă de tranziție” care să preia administrația Sectorul 1 de la Clotilde Armand. „Am ieșit din logica de campanie”
13.06.2024 | 15:02
George Tuta vrea o echipa de tranzitie care sa preia administratia Sectorul 1 Ce ia cerut lui Clotilde Armand
George Tuță spune că va fi „un primar al tuturor”/ Foto: Inquam Photos, Octav Ganea
ADVERTISEMENT

George Tuță, candidatul PNL la Primăria Sector 1, a anunțat, joi, că i-a transmis primarului în funcție, Clotilde Armand, „solicitarea oficială de a demara procesul de preluare a mandatului, lucru care, după cum știți, din motive de calendar, se va întâmpla în toamnă”.

 O echipă de tranziție

George Tuță, candidatul PNL la Primăria Sector 1, și care este, conform rezultatelor provizorii, este câștigător în fața actualului primar Clotilde Armand, a anunțat joi că i-a transmis acesteia „solicitarea oficială de a demara procesul de preluare a mandatului, lucru care, după cum știți, din motive de calendar, se va întâmpla în toamnă”.

ADVERTISEMENT

Tuță a anunțat și că va cere înființarea unei „echipe de tranziție”, formată din angajați au primăriei și din echipa sa, care „să asigure preluarea din mers a dosarelor principale, a calendarelor prevăzute, a cheltuielilor angajate, a proiectelor care se finalizează, cu accent pe legalitate și eficiență”, a scris Tuță pe contul său Facebook.

„Mă aștept ca lucrurile să se deruleze în baza unei bune înțelegeri, care ține cont numai de interesele locuitorilor din Sectorul 1. Echipa de tranziție trebuie să aibă acces la documente fără îngrădiri și să lucreze într-un climat de profesionalism și sinceritate, pentru că viața nici nu se termină cu Clotilde Armand, nici nu începe cu George Tuță”, a spus el.

ADVERTISEMENT

George Tuță a precizat și că va cere întâlniri cu Clotilde Armand pentru a discuta despre aspectele preluării administrației și că va colabora cu toți primarii de sector. „O să solicit și întâlniri în persoană cu primarul în funcție pentru a ne pune de acord asupra aspectelor tehnice și asupra celor mai bune practici în ceea ce privește schimbarea de administrație. Am spus în campanie că voi reclădi relația primărie-cetățean și o să mă țin de cuvânt. Voi asculta și voi ține cont de părerile voastre care privesc dezvoltarea Sectorului 1. Voi coopera, de altfel, cu toți edilii din Capitală, pentru că împreună suntem mai puternici iar între sectoare nu există o graniță de stat”, se arată în postarea acestuia.

Un „primar al tuturor”

„Începând din acest moment, am ieșit din logica de campanie și începem să lucrăm pentru cetățenii Sectorului”, a mai spus George Tuță care și-a conformat victoria la Sectorul 1, după un „proces electoral intens”, mulțumindu-le celor care au asigurat desfășurarea votului, votanților săi, echipelor de campanie de la PNL și PSD pentru că „am dovedit împreună că viziunile ideologice diferite nu se anulează, ci se completează atunci când ești unit de crezul comun al unui sector care trebuie să se dezvolte”, spune el.

ADVERTISEMENT

„După aproape 80 de ore de la închiderea urnelor, avem confirmate rezultatele anunțate de noi încă de luni dimineață, după numărătoarea paralelă: cetățenii sectorului au votat pentru schimbare. Le mulțumesc în primul rând zecilor de reprezentanți și observatori, celor care au numărat, predat, apărat sacii cu voturi și care s-au asigurat că voturile noastre sunt respectate, nedormiți, ținuți în caniculă și umiliți de o organizare defectuoasă a procesului electoral. Le mulțumesc votanților mei pentru încrederea acordată, încă o dată le spun că nu voi dezamăgi așteptările investite în mine”, se arată în postarea lui Tuță.

Totodată, George Tuță le-a mulțumit și celor care nu l-au votat, dând asigurări că va fi un „primar al tuturor”, care va acționa constructiv, va continua proiectele „corecte”, oprindu-le pe cele „ineficiente” și că va avea toleranță zero față de „lucrurile pe care le va găsi în neregulă” la primărie.

ADVERTISEMENT

„Vreau să mulțumesc și votanților care au avut altă opțiune. Ei au contribuit prin votul lor la consolidarea unui climat democratic normal în orice comunitate. Vreau să le transmit că voi fi un primar al tuturor, un primar care va pune accent pe comunitate, indiferent de opțiunile politice individuale”, a afirmat George Țuță.

 

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Viața la bloc. Spațiul vânat de toți locatarii. Regulile sunt stricte
Viața la bloc. Spațiul vânat de toți locatarii. Regulile sunt stricte
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”