Life

Georgiana de la Survivor România 2021 a părăsit competiția. Ce mesaj le-a transmis Faimoșilor

08.02.2021 | 07:28
Georgiana de la Survivor Romania 2021 a parasit competitia Ce mesaj lea transmis Faimosilor
ADVERTISEMENT

Georgiana de la Survivor România 2021 a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, lucru care a dus la eliminarea sa din competiția sportivă de la Kanal D. Înainte de a pleca, Faimoasa a transmis un mesaj celor rămași în joc. 

Fosta concurentă de la „iUmor” a mărturisit că este mândră că i s-a oferit a doua șansă pentru a-și ajuta echipa. Tânăra este conștientă de evoluția sa, precizând că ar mai fi rezistat în concurs dacă nu ar fi fost propusă să plece acasă de Jador.

ADVERTISEMENT

Faimoasa le-a mulțumit colegilor de la Survivor România 2021 pentru amintirile frumoase cu care a rămas. Georgiana Lupu este de părere că fiecare trebuie să lase de la el, chiar dacă este o competiție grea în care miza e un premiu de 250.000 de lei.

Georgiana de la Survivor România 2021 a plecat acasă. Cu ce impresie a rămas Faimoasa

Georgiana Lupu s-a numărat printre cei patru concurenți care au fost propuși pentru eliminare. Faimoasa s-a aflat pe aceeași poziție cu Alexandra Stan, Musty și Marilena, însă ea a fost cea mai puțin susținută de telespectatorii de acasă.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa cât am putut. Consider că lucrul ăsta mă face mai puternică și plec cu fruntea sus. Sunt mândră de mine pentru ce am realizat aici.

Îmi cer iertare dacă i-am supărat, le mulțumesc fiindcă mi-au acordat o șansă. Mă doare că știu că aș mai fi rezistat. Am învățat la Survivor să supraviețuiesc, să înțeleg oamenii, să apreciez pe fiecare în parte.

ADVERTISEMENT

Am rămas cu amintiri frumoase, e o competiție grea, în care face față doar cine lasă de la el, pentru că suntem caractere diferite. Sper să mă revăd cu o parte dintre ei și sper ca unul dintre ei să câștige Survivor România 2021”, a spus Georgiana de la Survivor România după ce a aflat că pleacă acasă.

Fosta campioană la bob a fost propusă pentru eliminarea din competiție de favoritul săptămânii, Jador, care spunea recent că nu va face niciodată asta. Manelistul a ales-o pe tânără pentru că așa „e corect”, Georgiana fiind surprinsă să audă acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere, Jador a fost corect și apreciez chestia asta, dar sutn surprinsă pentru că a spus că nu o să mă voteze niciodată. Pe parcursul zilei am simțit că o să fiu al doilea nume din echipă. Pe deoparte mă doare, pe de alta sunt ok”, a completat Faimoasa.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Florin Salam, deghizat la păcănele: Cât pierde manelistul
Florin Salam, deghizat la păcănele: Cât pierde manelistul
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde