Life

Georgiana Lobonț a cucerit YouTube-ul. Artista i-a depășit pe Jador, Tzancă Uraganul și Theo Rose

Georgiana Lobonț, locul 1 în topul celor mai populare clipuri din România. I-a depășit pe Jador, Tzancă Uraganul și Theo Rose
11.08.2021 | 13:52
Georgiana Lobont a cucerit YouTubeul Artista ia depasit pe Jador Tzanca Uraganul si Theo Rose
Georgiana Lobonț a cucerit YouTube-ul. Artista i-a depășit pe Jador, Tzancă Uraganul și Theo Rose Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț face senzație în muzica populară și de petrecere. Artista a lansat recent o melodie în compania lui Armin Nicoară.

Cei doi au avut un succes răsunător. În mai puțin de 24 de ore piesa a ajuns pe locul întâi în trending și s-a menținut pe acea poziție timp de trei zile.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a cucerit YouTube-ul. Artista i-a depășit pe Jador, Tzancă Uraganul și Theo Rose

Melodia „Așa sunt femeile” a depășit un milion de vizualizări pe YouTube. Ascensiunea acesteia este una dintre cele mai rapide a unei piese din repertoriul Georgianei Lobonț.

Videoclipul acesteia a fost lansat la data de 7 august și a strâns cu rapiditate, în mai puțin de 24 de ore, 500.000 de vizualizări. Astfel, cântăreața a reușit să depășească nume consacrate ca Jador, Tzancă Uraganu sau Theo Rosé .

ADVERTISEMENT

Ambii soliști au reacționat pe rețelele de socializare. Aceștia s-au declarat foarte fericiți de rezultatele obținute și le-au mulțumit fanilor pentru susținere.

„Sunt copleșită, emoționată și fericită de succesul fulminant al noii piese. Nu mă așteptam să prindă așa mult. Este o bucurie imensă pe care nu o pot explica în cuvinte,” a spus Georgiana Lobonț.

ADVERTISEMENT

„Le mulțumesc fanilor mei pentru toată susținerea și iubirea lor. Ei sunt cei care contează și datorită lor sunt azi unde sunt. Vă mulțumesc, oameni frumoși, și vă promit multe surprize plăcute! Vă iubesc!,” a adăugat aceasta.

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, un duo de excepție

Cei doi artiști nu sunt la prima colaborare. În urmă cu un an, aceștia au lansat piesa „Fata mea.”

ADVERTISEMENT

Au reușit să rupă topurile și atunci, iar până în prezent melodia a strâns peste 20 de milioane de vizualizări. În schimb, între timp, cei doi au avut parte de momente tensionate.

Conflictul dintre ei a pornit de la bani. Armin a lansat acuzații dure la adresa Georgianei, spunând că artista s-a ales cu toate veniturile realizate în urma unei piese.

Ulterior, cei doi au revenit la sentimente mai bune. Au marcat împăcarea cu o altă melodie, iar succesul obținut i-a făcut să uite de neplăcerile din trecut.

În plus, Georgiana a anunțat că le pregătește fanilor și alte surprize. Artista va lansa mai multe piese, în colaborare cu artiști îndrăgiți, ca Baboiaș sau Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT