Life

Georgiana Lobonț a făcut un anunț surprinzător. Mai divorțează sau nu de Rareș Ciciovan?

Georgiana Lobonț a făcut un anunț complet neașteptat care ar putea da peste cap tot ce se știa până acum referitor la divorțul dintre ea soțul ei, Rareș Ciciovan.
25.01.2023 | 16:21
Georgiana Lobont a facut un anunt surprinzator Mai divorteaza sau nu de Rares Ciciovan
Ce planuri au Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt împreună încă din perioada liceului și până de curând erau unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea muzicală.

Mai divorțează Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan?

Ulterior însă, au apărut zvonuri conform cărora cei doi urmează să divorțeze. Asta s-a întâmplat în momentul în care cuplul era într-o vacanță exotică, iar mai apoi, Rareș Ciciovan a confirmat faptul că va divorța de soția sa.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, el spunea atunci și că nu mai există cale de împăcare între cei doi, iar decizia privind divorțul nu a fost una pripită, ci analizată în ultimii ani de zile.

Georgiana Lobonț nu a confirmat și nici infirmat zvonurile privind divorțul de Rareș Ciciovan, însă ultima dezvăluire făcută de artistă dă de înțeles că cei doi nu se vor separa.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de socializare, Georgiana Lobonț i-a anunțat pe fanii săi că ea și soțul său au planuri mari.

Mai exact, cei doi se pregătesc să înceapă lucrările la noua lor casă și au apelat inclusiv la un designer de interior, astfel încât rezultatul final să fie conform așteptărilor.

ADVERTISEMENT

Și asta nu este tot. Georgiana Lobonț se pregătește să lanseze și o nouă piesă, dar și un nou videoclip, care, spune ea, va fi pe placul tuturor.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au planuri mari

Despre presupusul divorț, artista nu a spus nimic, însă dacă stăm să ne uităm la planurile celor doi, ambii parteneri par că se înțeleg de minune.

ADVERTISEMENT

”Începem lucrările la căsuța noastră și pe lângă asta, mâine o să filmăm un videoclip extraordinar la o piesă extraordinară. Este puțin diferită. Puțin mai mult diferită față de ceea ce am lansat eu până acum.

O să vă placă foarte mult, mai ales celor care țineți cont de inimă, cei care iubiți. Este o piesă de dragoste”, a spus Georgiana Lobonț la InstaStory.

Menționăm că anterior, Armin Nicoară, despre care se spunea că ar fi fost motivul separării dintre cei doi soți, a oferit și el câteva declarații.

Acesta a dezvăluit că nu poate să vorbească despre căsnicia nașei sale, pentru că este în măsură să facă acest lucru și a evitat să confirme că cei doi soți vor divorța. 

ADVERTISEMENT