Life

Georgiana Lobonț, adevărul despre căsnicia cu Rareș. De ce s-au opus părinții artistei și prin ce dramă a trecut înainte să devină mamă

Georgiana Lobonț a vorbit cu sinceritate despre viața ei personală, despre lucrurile pe care le-a ascuns până acum în sufletul ei.
07.11.2021 | 17:21
Georgiana Lobont adevarul despre casnicia cu Rares De ce sau opus parintii artistei si prin ce drama a trecut inainte sa devina mama
Georgiana Lobonț, dezvăluiri despre căsnicia ei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț, una din cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere din România, nu a avut o viață complet roz, iar căsnicia ei cu Rareș a avut parte de piedici încă de la început.

Georgiana este căsătorită cu omul care i-a devenit între timp manager și impresar, cu care are doi copii și își dorește chiar și un al treilea.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus pentru prima oară că părinții s-au opus relației sale. Pe Rareș îl știe încă din perioada liceului, iar la un moment dat a fost nevoită să își mintă familia pentru a fi cu bărbatul ei.

Georgiana Lobonț, adevărul despre relația cu soțul ei. Părinții s-au opus de la început poveștii lor de iubire

„Am jucat bine teatru. Nu știu dacă părinții mei s-au prins”, a povestit Georgiana Lobonț în emisiunea „Viața vedetelor” de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Cântăreața se referă la faptul că și-a mințit părinții că s-a despărțit de iubitul ei, în timp ce aceasta se vedea pe ascuns cu Rareș. Mama și tatăl vedetei nu erau de acord cu relația pentru că aveau impresia că nu își va mai finaliza studiile.

Georgiana urmase să dea Bacalaureatul. În cele din urmă a dovedit familiei că povestea ei de iubire nu a încurcat-o cu școala.

ADVERTISEMENT

Cu timpul, părinții Georgianei au acceptat relația ei, deși aveau mari reticențe la început. Cât despre cum decurge acum căsnicia cu Rareș, frumoasa artistă a spus că se mai ceartă cu el din când în când. Discuțiile lor sunt unele firești, ca în orice alt cuplu.

Rareș este omul care îi dă cele mai bune sfaturi pe plan personal. O ajută enorm și și profesional. Sfaturile pe care le primește le ignoră de cele mai multe ori, ca apoi să se convingă singură că soțul ei a avut cele mai bune idei.

ADVERTISEMENT

Cântăreața credea că nu va putea face copii. Drama mai puțin știută din viața artistei

Artista a vorbit și despre una din dramele pe care le-a trăit în timpul căsniciei. Înainte să rămână însărcinată cu primul copil, medicul i-a spus că are un nivel prea ridicat de prolactină. Trebuia să urmeze un tratament pentru a rămâne gravidă.

Femeia s-a gândit că nu va putea avea niciodată copii, având deja un astfel de caz în familie, o mătușă de-ale ei. Minunea s-a produs în viața cântăreței la o lună de când a urmat tratamentul. În urma acestuia, vedeta a scăpat și de problemele acneice.

Georgiana nu știe astăzi dacă sarcina ei a fost posibilă pentru că tratamentul a dat roade imediat ori că Dumnezeu i-a ascultat rugăciunile, aceasta mergând des la Mănăstirea Nicula, punându-și această dorință la icoana făcătoare de minuni.

În cadrul interviului, Georgiana a vorbit despre o serie de lucruri. Printre ele se numără succesul pe care l-a cunoscut cu muzica ei și ruptura cu nașa copiilor ei, Vlăduța Lupău.

ADVERTISEMENT