Life

Georgiana Lobonț, adevărul despre relația cu Armin Nicoară. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi artiști

Georgiana Lobonț a spus adevărul despre relația pe care o are în prezent cu saxofonistul Armin Nicoară. Se pare că cei doi au lăsat deoparte neînțelegerile.
19.01.2022 | 09:51
Georgiana Lobont adevarul despre relatia cu Armin Nicoara Cum se inteleg de fapt cei doi artisti
Georgiana Lobonț a spus adevărul despre relația cu Armin Nicoară. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a spus adevărul despre relația cu Armin Nicoară, după ce au avut parte de multe certuri și împăcări. Artista a lăsat deoparte neînțelegerile și ar vrea să mai lucreze cu saxofonistul în continuare.

Interpreta de muzică populară a declarat că ea și Armin Nicoară se înțeleg foarte bine și vorbesc săptămânal.

ADVERTISEMENT

Cei doi ar vrea să cânte împreună și la evenimente, mai ales că oamenii vor să-i vadă împreună pe scenă, dar acest lucru nu este posibil întotdeauna.

Georgiana Lobonț, adevărul despre relația cu Armin Nicoară

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară au uitat de neînțelegeri și plănuiesc să colaboreze la o o nouă melodie împreună.

ADVERTISEMENT

Solista ar vrea să cânte mai des la evenimente alături de saxofonist, însă nu pot face acest lucru prea des, din moment ce fiecare are propria formație.

“Cu Armin mă înțeleg foarte bine! Vorbim în fiecare săptămână. Acum vrem să vedem cum am putea reuși să cântăm și pe la evenimente împreună.

ADVERTISEMENT

Oamenii, văzându-ne colaborând și apărând la TV, vor să ne invite împreună și noi nu putem mereu, pentru că fiecare are echipa lui, sonorizarea lui și așa mai departe.

Fiecare e pe cont propriu. Și, atunci când suntem invitați, trebuie să facem cumva să putem merge și împreună. Lucrăm la asta.

ADVERTISEMENT

Sperăm să mai facem o melodie împreună, ca ‘Fata mea’, care ne-a lansat pe noi mai mult ca oricare.”, a declarat Georgiana Lobonț pentru wowbiz.ro.

Ce proiecte are Georgiana Lobonț anul acesta

Din cauza restricțiilor impuse de valul cinci al pandemiei de COVID-19, mai mulți artiști au fost nevoiți să-și amâne sau să-și anuleze concertele.

Georgiana Lobonț are puține cântări, însă profită de acest lucru și speră ca lucrurile să revină la normal cât mai repede. Artista și trupa ei mai cântă la evenimente, chiar dacă mai rar decât înainte.

“Atât cât se poate, în limita legalității, încă mai funcționăm și cu evenimente. Dumnezeu e bun și mă iubește pe mine și pe oamenii din jurul meu care mă iubesc și mă invită la evenimentele lor.

Cumva, vom trece peste această perioadă optimiști, cum sunt și eu. Mă bazez pe mine, în primul rând, că știu cum să le fac să iasă bine.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Interpreta a anunțat colaborări de senzație pentru anul acesta, cu nume mari din industria muzicală românească, din toate genurile.

Georgiana Lobonț a pregătit și unele melodii solo de anul trecut și este gata să le lanseze. Prima lansare va fi chiar în februarie, de Valentine’s Day.

“Anul acesta o să fie colaborări bombă, cu artiști foarte mari ai României! Și din muzica pop, și din muzica de petrecere sau manele, mai bine spus, cu artiști foarte consacrați și foarte iubiți, care s-au păstrat în timp. Oameni care au vechime de 20, chiar 30 de ani.

Am pregătit, pentru începutul anului, melodii noi cântate doar de mine, foarte faine! Le-am înregistrat de anul trecut, m-am pregătit. Urmează să le filmăm.

Prima lansare din 2022 va fi în februarie, de Ziua Îndrăgostiților (14 februarie). O să am cel mai frumos blues, cea mai frumoasă melodie de dragoste.”, a adăugat Georgiana Lobonț.

ADVERTISEMENT