Life

Georgiana Lobonț, dezvăluiri despre relația cu soțul ei. Ce s-a schimbat după nuntă: „Dragostea trece prin stomac”

Georgiana Lobonț a vorbit cu sinceritate despre căsnicia cu Rareș Ciciovan. Ce s-a schimbat în relația lor după ce au făcut nunta?
29.09.2022 | 14:01
Georgiana Lobont dezvaluiri despre relatia cu sotul ei Ce sa schimbat dupa nunta Dragostea trece prin stomac
Georgiana Lobonț a vorbit despre relația cu soțul ei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a oferit detalii despre căsnicia cu Rareș. Solista a spus ce s-a schimbat între ea și soțul său după ce au făcut nunta.

Prin ce schimbări a trecut relația dintre Georgiana Lobonț și soțul său după nuntă

Georgiana Lobonț și soțul său, Rareș, le-au fost nași lui Armin Nicoară și Claudiei Puican la nunta care a avut loc în  urmă cu câteva zile. Artista și tatăl copiilor ei se cunosc încă din adolescență și au o relație închegată, astfel că sunt pregătiți să-i ajute pe tinerii căsătoriți cu sfaturi atunci când au nevoie.

ADVERTISEMENT

Vorbind despre propria căsnicie, Georgiana Lobonț a recunoscut că, după ce au spus marele „da” și au devenit o familie în adevăratul sens al cuvântului, în relația lor au intervenit și schimbări.

Ei au devenit mai preocupați de partea financiară și s-au gândit la modul în care își pot asigura un viitor. Mai mult, toți banii de la nunta i-au investit în muzică.

ADVERTISEMENT

„Noi eram foarte tineri când ne-am cunoscut. Eram în clasa a 9-a. Ne știm de foarte mult timp, mi se pare o normalitate totul între noi.

Nu pot să mint, s-a schimbat și după ce ne-am căsătorit, că devii responsabil, nu mai ești pe banii lui mamei și ai lui tata.

ADVERTISEMENT

Deși, eu cântam și înainte și cât de cât aveam o sursă de venit. Mai mică, dar era ok. După ce ne-am căsătorit am început să ne gândim bine ce să facem cu viața noastră și cum să producem bani.

Până la urmă, dragostea trece prin stomac. Ne gândeam ce o să facem dacă o să facem copii, cum o să-i susținem”, a declarat Georgiana Lobonț la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Părinții Georgianei Lobonț nu au fost de acord cu relația dintre ea și Rareș

Acum au doi copii și o familie împlinită, însă începuturile nu au fost ușoare între Georgiana Lobonț și soțul ei. Părinții artistei s-au opus relației lor și nu erau de acord cu căsătoria. Cu timpul, au acceptat și i-au susținut.

„Și-au dat seama că nu au ce să facă. Nu se pot opune iubirii noastre. Ne-au venit din partea părinților, atât alor mei cât și ai lui Rareș, vreo aproape 400 de invitați (n.r la nuntă)”, a adăugat solista.

 

ADVERTISEMENT