Life

Georgiana Lobonț, dezvăluiri despre scandalul divorțului. De ce s-a supărat pe Armin Nicoară

Georgiana Lobonț a făcut dezvăluiri despre scandalul divorțului dintre ea și soțul ei. De ce s-a supărat pe Armin Nicoară.
23.03.2023 | 22:10
Georgiana Lobont dezvaluiri despre scandalul divortului De ce sa suparat pe Armin Nicoara
Georgiana Lobonț, dezvăluiri despre scandalul divorțului. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a vorbit despre scandalul în care a fost recent implicată. Artista a făcut noi dezvăluiri despre presupusul divorț dintre ea și soțul ei.

Georgiana Lobonț, dezvăluiri despre scandalul divorțului de Rareș Ciciovan

Georgiana Lobonț a dezvăluit faptul că nu și-a dorit niciodată să apară în atenția publicului cu subiecte de bârfă și scandaluri. Tocmai de aceea, vedeta a vrut să fie șters cu buretele acest subiect amplu dezbătut, doar că nu a reușit. Georgiana Lobonț a mărturisit a luat poziția tăcerii pentru ca scandalul să treacă de la sine.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a mai dezvăluit și faptul că s-a supărat pe Armin Nicoară pentru dădea foarte multe declarații la televizor. Artista a spus că nu i s-a părut că acesta avea ce să spună și nu era problema lui pentru a vorbi despre ea.

Mai mult, din această cauză Armin Nicoară a primit și amenințări și, conform Georgianei Lobonț, s-a panicat când a văzut cât de criticat este.

ADVERTISEMENT

„Pe moment m-am supărat pe el (n.r. pe Armin Nicoară), pentru că voiam să tacă, pentru că nu avea ce să spună.

Nu era, în primul rând, problema lui. Oamenii au început să lase comentarii, că ești cum ești, că din cauza lui, el s-a alarmat. A primit amenințări”, a mai spus artista,  la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț spune că nu a vrut să-și facă reclamă

Georgiana Lobonț a ținut să mai precizeze și faptul că nu a fost vorba de o strategie de reclamă în scandalul divorțului. Vedeta dezmințit această versiune și a spus că nu are nevoie de reclame de niciun tip. De asemenea, ea a spus și că între Armin Nicoară și ea nu există altceva decât o relație de prietenie.

„Ei s-au gândit că poate este vreo strategie de a-și face reclamă, dar eu nu am nevoie de nicio reclamă, în momentul ăsta. A ieșit cumva ca și cum ar fi fost strategic, dar nu aveam nevoie de așa ceva.

ADVERTISEMENT

Oamenii au zis că e ori chestia asta, ori chestia că e Armin la mijloc. Nu am de ce să mă feresc sau să mă ascund”, a mai spus Georgiana Lobonț.

ADVERTISEMENT