Life

Georgiana Lobonț duce o viață de lux. Cum și-a redecorat cântăreața casa

07.01.2021 | 13:10
Georgiana Lobont duce o viata de lux Cum sia redecorat cantareata casa
Georgiana Lobonț are acum casa visurilor sale. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a muncit din greu în anul 2020 și, chiar dacă spectacolele au lipsit pentru artiști, cântăreața de muzică populară a făcut bani frumoși din anumite evenimente, iar melodiile sale au fost de multe ori în trending pe Youtube.

Folclorista și-a reamenajat casa din banii câștigați și a prezentat câteva imagini cu locuința ei, complet redecorată după propriile gusturi.

ADVERTISEMENT

Georgianei i s-a pus pata să renoveze living-ul și dormitorul casei sale cu două săptămâni înainte de Crăciun. Eforturile de reamenajare a casei au meritat, căci rezultatul a făcut-o extrem de fericită pe artistă.

Georgiana Lobonț și-a reamenajat casa cu piese de lux

Lobonț a apelat la sfaturile unei specialiste în design interior, Crista Raț, care a înțeles din prima ce și-a dorit, ba chiar cu ajutorul ei a descoperit adevăratele ei gusturi în ceea ce privește felul în care trebuie să arate casa.

ADVERTISEMENT

Muziciana a declarat pentru starpopular.ro că a umblat de cele mai multe ori singură după mobilier prin magazine, dar s-a descurcat pe cinste.

Vedeta a achiziționat piese de mobilier pe care nu și le permite oricine. A cumpărat masă din marmură cu picioare metalice aurii pentru living și dining room, iar scaunele trebuiau să fie musai cu catifea pentru a se asorta cu draperiile.

ADVERTISEMENT
gerogiana lobonț
Așa arată interiorul locuinței cântăreței Georgiana Lobonț. Foto: starpopular.ro

„Am renunțat aproape în totalitate la mobiliere pentru că îmi aglomerau casa”

„Canapelele sunt tot din catifea, modelul chesterfield, un model pe care-l ador. Am schimbat zugrăveala în toată încăperea și am ales un gri pudrat și foarte șters care în combinație cu brâurile, încadramentele și cornișele albe fac senzație în toată casa.Am schimbat tot ce ținea de partea de iluminat.

Toate candelabrele, lustrele sunt acum pe stilul elegant/modern și ledurile din tavan și din jurul peretelul învelit în tapet floral sunt wow și-mi luminează fiecare colțișor.

ADVERTISEMENT

Am renunțat aproape în totalitate la mobiliere pentru că îmi aglomerau casa și am pus ceva simplu care e doar de efect, într-un colț, o comodă neagră cu picioare aurii. Covoarele sunt ciudate dar frumoase tocmai din acest motiv, din piele de vacă și dau un aer modern căminului nostru”, a declarat Georgiana Lobonț.

ADVERTISEMENT