Life

Georgiana Lobonț, mesaj pentru Armin Nicoară și Claudia Puican înainte de nuntă: „Când vor întâmpina momente grele, să apeleze la mine”

Georgiana Lobonț a avut un mesaj pentru Armin Nicoară și Claudia Puican, care urmează să se căsătorească în cursul zilei de miercuri. Iată ce le-a spus artista celor doi viitor soți.
22.06.2022 | 07:45
Georgiana Lobont mesaj pentru Armin Nicoara si Claudia Puican inainte de nunta Cand vor intampina momente grele sa apeleze la mine
Georgiana Lobonț, mesaj pentru Armin Nicoară și Claudia Puican înainte de nuntă. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț le-a făcut urări lui Armin Nicoară și Claudiei Puican, care urmează să se căsătorească în această zi.

Ce mesaj a avut Georgiana Lobonț pentru Armin Nicoară înainte de nunta lui

Armin Nicoară și iubita lui urmează să se căsătorească în cursul acestei zile, în Turcia, după cum a aflat FANATIK.

ADVERTISEMENT

Prietena artistului le-a făcut urări celor doi înainte de a face pasul cel mare și le-a dat sfaturi pentru a avea o viață lungă și fericită împreună.

Georgiana Lobonț a dezvăluit că cel mai mare sfat pe care îl are pentru ca Armin Nicoară și Claudia Puican să se înțeleagă bine în timpul căsniciei lor este să fie înțelegători unul cu altul, dar și răbdători.

ADVERTISEMENT

Conform acestei, răbdarea este secretul unui mariaj de succes, iar în timpul momentelor mai puțin fericite, cuplul trebuie să își amintească de cele de bucurie și să treacă împreună peste orice greutăți le-ar pune viața în cale.

„Să fie răbdători și înțelegători unul cu celălalt și să pornească de la început cu dreptul. Să se iubească și să țină unul la altul pentru că ăsta este cel mai important lucru și atunci când vor întâmpina momente grele, pentru că se întâmplă și așa, să apeleze la mine.

ADVERTISEMENT

Glumesc, când o să aibă momente grele să se gândească la alea bune și la fel, să fie răbdători, înțelegători, pentru că asta e viața”, a spus Georgiana Lobonț, la Antena Stars.

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară s-au împăcat după scandluri și cuvinte grele

Acum se înțeleg foarte bine, dar lucrurile nu au fost așa roz mereu între Georgiana Lobonț și Armin Nicoară. Aceștia au fost protagoniștii unui scandal care a ținut primele pagini ale ziarelor.

ADVERTISEMENT

Totul ar fi început atunci din cauza discuțiilor legate de banii, după cum dezvăluia Armin Nicoară pentru FANATIK.

”Georgiana și soțul ei au început să discute, cu mine, despre bani, despre cum îi împărțim. La primele melodii așteptam încă și eu banii. Au început să îmi spună că nu mai au bani, că au plătit taxe, scuze…

Culmea, eu le plătisem lor. Dar ei insistau că vor mai scoate melodii să le punem pe contul meu de Youtube, în baza diferenței de bani. Le-am spus că  nu mă interesează, ei au insistat și, la un moment dat, am ajuns să ne certăm”, ne-a dezvăluit atunci artistul.

ADVERTISEMENT