Life

Georgiana Lobonț, momente cumplite. Bunicii cântăreței de muzică populară, infectați cu COVID-19

12.06.2020 | 12:20
Georgiana Lobont momente cumplite Bunicii cantaretei de muzica populara infectati cu COVID19
Georgiana Lobonț, interviu de excepție. "Succesul l-am descoperit cu adevărat abia anul acesta" Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț, o cântăreață de muzică populară foarte cunoscută în Ardeal, trece prin momente cumplite după ce doi dintre membrii familiei sale au fost infectați cu noul tip de coronavirus. Artista a făcut declarații șocante despre rudele sale pentru care este extrem de îngrijorată, mai ales că e vorba de bunicii săi.

Cântăreața Georgiana Lobonț, mărturisiri despre bunicii infectați cu coronavirus

Una dintre cele mai apreciate și mai frumoase cântărețe de muzică populară din zona Ardealului, Georgiana Lobonț, trece prin clipe de groază după ce bunicii săi au fost diagnosticați pozitiv cu testul cu noul tip de coronavirus. Artista a declarat că bunica sa a fost externată după 2 săptămâni de spitalizare, dar nu același lucru se poate spune despre bunicul ei.

ADVERTISEMENT

„Prințesa muzicii” populare din Ardeal a povestit că problemelor celor doi bătrâni au început chiar în perioada sărbătorilor pascale, bunicii săi având în jur de 80 de ani. Georgiana Lobonț a mărturisit că socrii săi au fost nevoiți să meargă la țară după ce bunica sa a ajuns la spital. Și asta pentru că i se pierduse bagajul.

Panică după ce socrii și-au vizitat nepoții, copiii artistei

„De sărbătorile pascale când i-am sunat să le urăm sărbători fericite, am fost pur și simplu șocată pentru că bunica nu mai avea putere să vorbească. Ne-am speriat foarte tare, fiind și starea de urgență și toată această nebunie cu pandemia, plus că ei sunt în vârstă, în jur de 80 de ani amândoi…

ADVERTISEMENT

Ne-am gândit la ce-i mai rău. Am luat decizia de a suna la ambulanță, ea fiind mai apoi transportată la spital unde i-au fost recoltate probe pentru analize. Acolo a întâmpinat o problemă. Bagajul cu haine i-a dispărut și socrii mei au fost nevoiți să meargă acasă, la țară, unde locuiește bunica, să-i ducă alte haine.

Ei au intrat în contact cu bunicul rămas acasă neștiind ce va urma. Când s-au întors de la spital au trecut pe la noi să-și vadă nepoțeii”, a povestit cu lacrimi în ochi, cântăreața de muzică populară pentru heynews.ro.

ADVERTISEMENT

Bunicul cântăreței, asimptomatic, dar în continuare pozitiv

Panica a început să capete și mai mult contur în sânul familiei artistei din Ardeal, mai ales după ce socrii care au intrat în contact cu rudele infectate cu coronavirus și-au vizitat nepoții. Georgiana Lobonț a mărturisit că toți membrii familiei au intrat în autoizolare la momentul respectiv.

Din păcate, coșmarul artistei nu s-a încheiat aici pentru că și bunicul Georgianei Lobonț a fost confirmat pozitiv la COVID-19. Cântăreața din Ardeal a povestit că este în continuare îngrijorată pentru că bunicul ei este internat de mai bine de șase săptămâni, în ciuda faptului că este asimptomatic.

ADVERTISEMENT

„După două zile bunica a primit rezultatele testului de Coronavirus și a fost confirmată pozitiv. Atunci în familia noastră s-a instaurat panica. Cu toții ne-am speriat pentru că nu știam ce va urma, plus că era șansa să ne contaminăm toți. Din acel moment, am intrat cu toții în autoizolare, așteptând cu sufletul la gură să aflăm dacă avem și noi simptome.

Între timp și bunicul a fost testat, apoi confirmat cu coronavirus, el fiind și acum în spital, adică de 6 săptămâni. Bunica, după o săptămâna și jumătate a fost testată de două ori negativ,și a fost declarată vindecată. Noi am trecut cu bine peste acele momente, neavând niciunii dintre noi simptome, dar pot să va spun cu toată sinceritatea că am trăit cele mai negre clipe.

Am fost speriați, panicați și nu ne venea să credem ce situație trăim. Acum noi suntem bine, dar bunicul chiar dacă au trecut 6 săptămâni este asimptomatic, dar tot pozitiv, iar acum tot ce sperăm este să vină acasă, sănătos, să îl mai pot strânge în brațe”, a completat Georgiana Lobonț.

ADVERTISEMENT