Life

Georgiana Lobonț, nevoită să se dezbrace în direct. Ce s-a întâmplat când a scăpat de rochița de pe ea

Georgiana Lobonț a fost pe punctul de a rămâne doar în costum de baie în emisiunea lui Măruță. La ce provocare nebună a participat cântăreața de muzică de petrecere?
25.07.2022 | 16:27
Georgiana Lobont nevoita sa se dezbrace in direct Ce sa intamplat cand a scapat de rochita de pe ea
Georgiana Lobonț, alături de soțul ei, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a acceptat o provocare de zile mari în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Interpreta de muzică folclorică și soțul ei, Rareș, au fost de acord cu jocul la care prezentatorul de televiziune s-a gândit pentru ei. Jocul se putea transforma în ceva destul de fierbinte!

Georgiana Lobonț i-a păcălit pe toți. Ce a purtat cântăreața sub rochia cu care a apărut la Măruță

Rareș a trebuit să răspundă la 10 întrebări de cultură generală, în special din domeniul geografiei. Soțul folcloristei a răspuns corect la multe dintre întrebări. Au fost și câteva erori pe care le-a făcut. Prin urmare, interpreta de muzică de petrecere a trebuit să renunțe, în cele din urmă, la rochița de pe ea.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii se așteptau ca Georgiana să rămână în costum de baie până la finalul setului de întrebări, însă muziciana i-a păcălit pe toți. Într-adevăr, în partea de sus se vedea o parte a costumului, însă când a renunțat de tot la rochiță, Măruță a fost uimit! Georgiana avea pe ea niște pantaloni din denim scurt.

Georgiana a fost destul de emoționată când a aflat că ar putea rămâne doar în costum de baie, în direct. A sperat pe tot parcursul interviului ca soțul ei să răspundă corect la cât mai multe întrebări.

ADVERTISEMENT

Măruță a încurajat-o spunându-i că arată foarte bine și nu ar avea de ce să se rușineze. Acesta a întrebat-o dacă și la mare e atât de pudică. Cântăreața i-a zis că merge pe plajă acolo unde e puțină lume.

Georgiana Lobonț și-a dat rochița jos, în direct. Foto: PRO TV

„La mare mă duc unde nu mă vede nimeni”

„La mare mă duc unde nu mă vede nimeni”, a spus Lobonț emoționată, tremurând toată, la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Rareș nu a știut să spună ce stațiune se află între Saturn și Venus și nici care sunt cele trei brațe prin care Dunărea se varsă în Marea Neagră. E drept, la a doua întrebare a răspuns intenționat greșit pentru ca nevasta lui să renunțe la un accesoriu sau unul din obiectele vestimentare.

„Am avut noroc că l-am urmărit de multe ori pe Corneliu Vadim Tudor”, a spus Rareș când Măruță a vrut să știe de unde are atâtea cunoștințe.

ADVERTISEMENT