Life

Georgiana Lobonț, probleme grave de sănătate. Vedeta a fost operată de urgență după ce a primit un diagnostic crunt

06.11.2020 | 20:20
Georgiana Lobont probleme grave de sanatate Vedeta a fost operata de urgenta dupa ce a primit un diagnostic crunt
Georgiana Lobonț. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară Georgiana Lobonț a fost operată de urgență. Cântăreața a mărturisit într-un interviu că a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

Georgiana Lobonț și-a uimit fanii după ce a făcut mărturisiri șocante cu privire la starea ei de sănătate. Se pare că vedeta s-a confruntat cu clipe de coșmar, iar în gândurile sale au apărut scenarii îngrozitoare.

ADVERTISEMENT

Conform spuselor ei, tânăra a fost pe cale să își piardă vocea și să nu mai poată cânta vreodată din cauza problemelor cu care s-a confruntat în urmă cu mai multe luni.

Georgiana Lobonț, probleme grave de sănătate. Vedeta a fost operată de urgență după ce a primit un diagnostic crunt

Învitată în cadrul emisiunii Acces Direct de pe Antena 1, Georgiana Lobonț a mărturisit că a trecut printr-o perioadă foarte grea, ca urmare a unui diagnostic crunt din partea medicilor.

ADVERTISEMENT

Se pare că tânăra artistă a fost la un pas să își piardă vocea și a suferit de o problemă gravă de sănătate care i-a pus în pericol cariera. Din fericire pentru solistă, medicii au reușit să rezolve problema. Cu toate acestea, Georgiana Lobonț a declarat că s-a gândit la ce este mai rău.

,,Dacă nu ajungeam la un medic bun și specialist eram la un pas să-mi pierd vocea. Mi-a depistat un polip pe coarda stângă!”, a spus Georgiana Lobonț!

ADVERTISEMENT

Vestea a marcat-o pe interpreta de muzică populară, căreia i-au trecut prin minte cele mai negre scenarii. Aceasta a afirmat că s-a gândit chiar că suferă de cancer.

,,Am crezut că pic când mi-a zis ce am. M-am tot gândit la cancer”, a mai spus cântăreața Georgiana Lobonț.

ADVERTISEMENT

Din fericire, perioada grea a trecut, iar Georgiana Lobonț s-a recuperat. Vedeta a mărturisit că a urcat din nou pe scenă și că este fericită că își poate încânta fanii în continuare cu vocea ei. Cu toate acestea, a afirmat că se conformează măsurilor actuale și restricțiilor din cauza pandemiei, așteptând cu nerăbdare să susțină iar concerte și spectacole.

ADVERTISEMENT