Life

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș, picanterii din viața de cuplu. Părinții artistei nu au fost de acord cu relația celor doi: „Am fost la psiholog”

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș, au dat din casă și au povestit câteva lucruri neștiute despre relația lor, încă din vremea în care s-au văzut pentru întâia oară.
28.01.2022 | 17:58
Georgiana Lobont si sotul ei Rares picanterii din viata de cuplu Parintii artistei nu au fost de acord cu relatia celor doi Am fost la psiholog
Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț formează o căsnicie minunată alături de soțul ei și, am putea spune, mentorul ei spiritual Rareș, cu care are doi copii frumoși.

Cântăreață, mămică și nevastă, Georgiana reușește să bifeze cu mândrie fiecare rol cu care a fost hărăzită, iar fericirea de pe chipul ei de fiecare dată când vorbește de familie nu poate fi descrisă în simple cuvinte.

ADVERTISEMENT

Artista care a lansat o serie de piese de succes, apreciate doar de cei care știu să petreacă pe bune a povestit câteva lucruri mai puțin știute despre căsnicia ei.

Georgiana Lobonț și Rareș, aspecte neștiute ale căsniciei lor

Într-un reportaj difuzat de emisiunea Acces direct de la Antena 1, Georgiana și Rareș au pus toate cărțile pe masă, arătându-se publicului exact așa cum sunt.

ADVERTISEMENT

La o sesiune de echitație alături de folcloriștii Valentin și Codruța Sanfira, cuplul a dezvăluit câteva din secretele care îi leagă.

Cei doi se știu din clasa a 9-a, însă familia artistei nu a fost de acord cu această relație de la bun început. Părinților îi erau teamă că Georgiana nu se va mai concentra pe studii, fiind atât de îndrăgostită de Rareș, dar Dumnezeu a făcut în așa fel încât ei să fie împreună.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a vorbit despre cine ce rol are în cuplu, dar și cum se înțelege cu mama lui Rareș.

„Nu-mi place să fiu eu șefa. Îmi place să știu că bărbatul e capul familiei. Am o soacră extraordinară, ca o mamă. Este o fire calmă, plăpândă. E învățătoare și probabil și de asta… Mereu a fost cea împăciuitoare”, a povestit Georgiana la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„La mine nu există gelozii”

Și Rareș și-a amintit de începuturile lor. A spus, totodată, că nu se consideră un bărbat gelos, ba chiar apreciază dacă cineva se apropie de soția lui și o îmbrățișează în semn de apreciere pentru munca ei în muzică.

„Eu fiind conștient de situație… Vrem, dar nu se poate. Mi-au zis: fata mea nu e de măritat. O lăsam moartă, și aia a fost. Cererea în căsătorie a fost foarte spontană.

La mine nu există gelozii. Pentru mine e o bucurie dacă o ia cineva în brațe, o ia cu drag”, a spus Rareș.

Unul din cele mai nebunești gesturi făcute pentru ca Georgiana să aibă un drum în muzică a fost vânzarea apartamentului lor, lucru văzut destul de prost de familie. În cele din urmă, s-a dovedit că ideea lui Rareș de a investi banii din apartament în imaginea și cariera soției a fost una de bun augur. „Am fost la psiholog”, a spus Rareș, după ce părinții lui au aflat că a vândut casa pentru cariera Georgianei. În cele din urmă, a dovedit că investiția lui a meritat.

ADVERTISEMENT