Life

Georgiana Lobonț, vacanță de 10.000 de euro în Maldive. Ce propunere a primit împreună cu soțul ei

Georgiana Lobonț, soțul Rareș și cei doi copii au dat o ”fugă” în Maldive, în cea mai scumpă excursie a lor de până acum. Vedeta a aflat acolo că va fi nașă de nuntă.
03.02.2022 | 15:41
Georgiana Lobonț, cântăreață de muzică de petrecere. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț și Rareș, împreună cu copiii lor, Irinuca și Eduard, trăiesc unele din cele mai frumoase clipe ale vieții lor, pe malurile Oceanului Indian, în Maldive!

Interpreta de muzică de petrecere nu s-a dus doar cu familia ei în paradisiacul loc.

Aceasta a profitat de escapadă și pentru a filma un videoclip. Georgiana este în Maldive și în interes de serviciu, având un proiect muzical cu Fane Bănățeanul, pe care ea îl consideră cel mai tare artist din Timișoara.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț, vacanță de vis în Maldive

Lobonț și bărbatul ei au cheltuit pentru vacanța din Maldive nu mai puțin de 10.000 de euro. Vedeta a postat câteva fotografii din resortul de lux unde s-a cazat.

Într-o intervenție în direct la Teo Show, cântăreața a mărturisit că în această călătorie s-a trezit cu o veste uriașă. A fost cerută de nașă de nuntă, iar la momentul cererii în căsătorie a viitorilor ei fini a fost și ea prezentă.

ADVERTISEMENT

Voiajul în Oceanul Indian i-a bucurat nespus de mult și pe copii. Georgiana a spus că Irinuca și Eduard sunt fascinați de rechini și, seară de seară, merg împreună cu părinții să vadă cum sunt hrăniți aceștia.

„Aseară am avut parte să asistăm la o cerere în căsătorie ca în poveste. Viitorii noștri fini, Ada și Liviu de la Reghin, s-au cerut de soți. Eu mă prefăceam că filmam pentru vlogurile mele. Am complotat”, a povestit cu emoție Georgiana Lobonț la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Momentul cererii în căsnicie ar fi fost pus la cale încă din România. Georgiana a filmat întreaga scenă, prefăcându-se că înregistrează pentru canalul ei de Youtube, după cum a spus chiar ea.

Artista filmează un videoclip în vacanță

Cu un astfel de peisaj, artista nu putea să nu aibă și o amintire muzicală de acolo. Georgiana a bifat încă o colaborare, care speră să fie una de succes, împreună cu Fane Bănățeanul.

ADVERTISEMENT

La filmarea clipului și la montaj va contribui din plin, la fel ca până acum, Rareș Lobonț.

„Sunt cu Fane Bănățeanul, cel mai tare din Timișoara.  O să facem și o melodie împreună. Rareș a venit cu tot instrumentalul lui. Soțul meu îmi face majoritatea videoclipurilor. O să facem un videoclip la o melodie nouă, în colaborare cu Fane”, a mai spus carismatica artistă la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT