Life

Georgiana Lobonț, vacanță de lux cu întreaga familie. Ce destinație a ales

Georgiana Lobonț, concediu de mii de euro cu cei dragi. Unde a plecat artista de muzică populară pentru a scăpa de frigul din România.
18.10.2022 | 23:31
Georgiana Lobont vacanta de lux cu intreaga familie Ce destinatie a ales
Georgiana Lobonț, concediu de mii de euro cu cei dragi. Unde a plecat artista de muzică populară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumita interpretă în vârstă de 28 de ani a ales să se bucure de câteva zile libere și a plecat într-o vacanță de lux cu întreaga familie. Ce destinație a ales frumoasa brunetă și resortul unde s-a cazat cu cei dragi.

Georgiana Lobonț, concediu de mii de euro cu cei dragi. Unde a plecat artista de muzică populară

Georgiana Lobonț este în culmea fericirii de când a aterizat într-o zonă cu o vreme caldă și cu plajă. Cântăreața a ajuns în urmă cu mai puțin de 24 de ore în Dubai, simțind nevoia să se relaxeze departe de casă.

ADVERTISEMENT

A ales Emiratele Arabe pentru a scăpa de temperaturile scăzute de la noi din țară. A ajuns într-un loc de poveste, care a impresionat-o încă de la aterizare. Hotelul din mijlocul deșertului și marea superbă formează un tablou superb.

„Nu am de spus nimic. Decât că suntem foarte bine”, a scris cântăreața de muzică populară, pe Instagram, în dreptul unei imagini cu familia sa, de pe o plajă din Dubai.

ADVERTISEMENT

„Mi-a fost dor de o vacanță. Sunt fericită! Trăiesc ce mai frumoasă perioadă din viața mea și sunt convinsă că vor veni perioade și mai frumoase”, a mai mărturisit Georgiana Lobonț pe social media.

Georgiana Lobonț, cazare într-un hotel de lux

Georgiana Lobonț s-a cazat la Five Palm Jumeirah, un hotel de lux care se bucură de plajă privată și 5 piscine în aer liber, inclusiv una cu o lungime de 55 metri și care traversează centrul acestui complex impresionant.

ADVERTISEMENT

Pentru o singură noapte de cazare vedeta a scos din buzunar sume impresionante. Potrivit booking.com, prețurile încep de la 2.200 de lei și pot ajunge până la 3.100 de lei, în funcție de camera aleasă și priveliștea pe care o are aceasta.

Vedeta nu vizitează pentru prima oară Dubai, ci pentru a doua oară. Anul trecut cântăreața de muzică populară a ajuns doar cu partenerul de viață, căruia i-a făcut cadou respectiva vacanță pentru ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

Zilele acestea Georgiana Lobonț a mers însoțită de întreaga familie, copiii fiind foarte încântați de nisipul de pe plajă. Cei doi s-au jucat ore bune și la piscină.

ADVERTISEMENT