Life

Georgiana Lobonț și soțul său, peripeții în vacanța de lux din Maldive: „Am pierdut-o pe Irina”. Ce s-a întâmplat cu fetița

Proaspăt întoarsă din vacanța de vis pe care a petrecut-o în Maldive, Georgiana Lobonț a povestit prin ce peripeții a trecut acolo. Unde a dispărut fata ei cea mică?
09.02.2022 | 18:46
Georgiana Lobont si sotul sau peripetii in vacanta de lux din Maldive Am pierduto pe Irina Ce sa intamplat cu fetita
Georgiana Lobonț și-a pierdut unul dintre copii în Maldive. Sursa: Captură Pro Tv
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț și soțul său s-au întors din vacanță exotică. Cei doi au petrecut 7 zile în Insulele Maldive, alături de cei doi copii și viitorii fini.

Au povestit despre aventurile lor în emisiunea lui Cătălin Măruță și au dezvăluit că, preț de câteva minute, s-a creat o confuzie și au pierdut-o pe Irina, fiica lor cea mică.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț și-a pierdut fiica în Maldive

Artista și soțul său au petrecut câteva zile de vis în Maldive și, pentru că oriunde merg sunt însoțiți de cei doi copii, Eduard- Nicholas  și Irina- Maria, vacanța nu a fost lipsită de peripeții.

Rareș Ciciovan a povestit că, la un moment dat, Irina a dispărut, dar niciunul nu s-a speriat, fiecare crezând că este însoțită de celălalt.

ADVERTISEMENT

„A fost foarte ok, datorită faptului că aveam nisipul, marea, nu aveau unde să se ducă. Insula o făceai în 15 minute. La un moment dat, am pierdut-o pe Irina.

Eu credeam că e cu mama, ea credea că e cu mine. Ea era la alt restaurant, înconjurată de oameni, ne căuta.”, a povestit soțul artistei.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț: „Am venit acasă cu amintiri foarte faine”

„Prințesa muzicii populare din Ardeal” a dezvăluit că s-a întors acasă cu amintiri de neprețuit, de care o să-și aducă aminte toată viața.

Viitorul lor fin și-a cerut iubita în căsătorie, iar momentul a fost unul neașteptat și emoționant pentru toți cei care l-au privit.

ADVERTISEMENT

„A fost frumos. Am venit acasă cu amintiri foarte faine. Finuțul nostru a cerut-o în căsătorie pe Ada, pe viitoarea noastră fină.

Am asistat la o cerere în căsătorie superbă, pe plajă, deasupra erau luminițe. Ea nu știa. Au plâns amândoi. Finul a cumpărat inelul cu mine.”,  a declarat Georgiana Lobonț.

În fiecare seară, cântăreața îi ducea pe cei mici să vadă cum sunt hrănite creaturile marine, precum delfinii și pisicile de mare, iar copiii au fost încântați de experiențele trăite.

„A fost foarte interesant pentru că noi mergeam seara, la ora 18:00, să-i vedem pe cei de acolo din Maldive cum hrăneau rechinii, pisicile de mare, tigrii și tot ce mai era pe acolo. Eram foarte surprinși, am fost și am văzut și delfinii. Copiii au fost foarte impresionați de tot ce s-a întâmplat.”,  a spus solista.

ADVERTISEMENT