Life
notix pixel id

Georgiana Lupu de la Survivor România s-a reprofilat. De ce s-a apucat fosta concurentă

17.04.2021 | 16:44
Georgiana Lupu de la Survivor România s-a reprofilat. De ce s-a apucat fosta concurentă
Georgiana Lupu de la Survivor România este atrasă de muzică. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Georgiana Lupu de la Survivor România și-a reluat viața normală după perioada scurtă, dar destul de dură, pe care a petrecut-o în Republica Dominicană în concursul de la Kanal D de unde a fost eliminată pe 7 februarie.

Fosta concurentă este destul de activă pe pagina ei de Instagram, acolo unde postează aproape zilnic tot felul de mesaje motivaționale, iar de curând a descoperit o nouă pasiune: muzica.

Georgiana a postat recent un videoclip în care cântă, recunoscând că nu are cine știe ce voce, însă cu ajutorul ambiției ea crede că poate să aibă succes și în rolul de cântăreață.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lupu de la Survivor România se visează cântăreață

„Am nevoie și de voce pentru avansarea compunerilor mele, așadar, succes mie”, a scris Georgiana Lupu pe Instagram la videoclipul în care a cântat o melodie compusă chiar de ea.

Sportiva mai scrie și texte motivaționale pe rețeaua de socializare, semn că din experiența de la Survivor a învățat foarte multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Recent, ex-concurenta de la Survivor România a dezvăluit și un lucru destul de dureros. Este atât de dezamăgită de oameni, încât își mai găsește liniștea și fericirea doar lângă animale și jucării de pluș.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lupu Giorgiana (@lupu.giorgiana)

Dezamăgită de Jador, cel care a contribuit la eliminarea ei

Tânăra a cărei viață nu a fost deloc ușoară, abandonată de mică de mama ei, spune că s-a săturat ca oamenii să îi facă rău: „Gândesc un pic mai diferit, dar sigur. Mai dragi îmi sunt animalele și jucăriile ca oamenii știți de ce? Fiindcă ele nu mi-ar face niciun rău”.

ADVERTISEMENT

Una dintre loviturile pe care Georgiana le-a primit are legătură chiar cu competiția de la Kanal D în care a participat. Fata a fost nominalizată de Jador, care i-a promis că nu o va propune niciodată spre eliminare.

Sportiva nu a reușit să obțină suficiente voturi din partea telespectatorilor și a fost în cele din urmă eliminată la mai bine de o lună de la începerea competiției. Georgiana a declarat ulterior că și-ar fi dorit să continue experiența în reality-show și i-a părut foarte rău că visul ei s-a terminat atât de repede.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri