Carousel hot news

“Keşeru e mai mult FRANCEZ decît român, are nevoie de TIMP să se adapteze!”

Daniel Georgievski şi-a revenit după seria de operaţii la picior şi a jucat ieri o repriză în partida cu Lucerna. Fundaşul stînga a rememorat partida cu Chelsea din Liga Campionilor şi...
19.01.2014 | 15:06

Daniel Georgievski şi-a revenit după seria de operaţii la picior şi a jucat ieri o repriză în partida cu Lucerna. Fundaşul stînga a rememorat partida cu Chelsea din Liga Campionilor şi consideră că cel mai răsunător transfer al Stelei, Claudiu Keşeru, se va impune.

“Au trecut cÎteva luni de atunci, de la meciul cu Chelsea. Aşa este fotbalul, cînd ai un meci bun eşti lăudat de toată lumea, dar dacă urmează unul prost atunci nu mai contează nimic din ceea ce ai făcut ieri. Se întâmplă, viaţa merge înainte! Am fost eu prea slab. Serios acum, e un jucător foarte bun, de asta joacă la Chelsea. Slab nu are cum să fie. Keşeru e un băiat de treabă şi un foarte bun fotbalist. Totuşi, a jucat în Franţa atât de mult timp încât cred că e mai mult francez decît e român, de aia îi trebuie ceva timp pentru a se readapta la stilul ăsta de fotbal”, a spus macedoneanul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri