Fotbal intern

“Mă tratează ca în BALCANI!” “Să vină să vadă contractul!”

UPDATE 15:41 / Contactat de FANATIK.RO, preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a lăsat de înţeles că Daniel Georgievski nu are de primit nici un ban din partea clubului Steaua. "Georgievski...
26.06.2014 | 16:00
Ma trateaza ca in BALCANI Sa vina sa vada contractul

UPDATE 15:41 / Contactat de FANATIK.RO, preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a lăsat de înţeles că Daniel Georgievski nu are de primit nici un ban din partea clubului Steaua. “Georgievski poate să dea cîte interviuri vrea, nu mă interesează. L-am invitat la club să vină să-şi vadă contractul şi nu a venit”, a spus oficialul roş-albaştrilor. Din această declaraţie reiese clar faptul că fundaşul nu are trecută în contract nici o primă pe care ar fi trebuit să o primească pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor şi că totul a fost doar o înţelegere verbală între fotbalist şi patronul Gigi Becali. În aceste condiţii, şansele ca Georgieviski să primească restul banilor sînt egale cu zero.

****************************************************************************************************************

Daniel Georgievski a acordat un interviu în exclusivitate pentru FANATIK.RO, în care a dezvăluit că nu şi-a încasat nici pînă acum prima totală pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, precizînd, totodată, că este şocat de tratamentul la care este supus de oficialii Stelei.

Salut Daniel! Mai eşti în România?

– În primul rînd, mă aflu la Bucureşti pentru că mai am contract cu Steaua pînă pe 30 iunie, iar, în al doilea rînd, am de încasat nişte bani.

Este vorba de salariile restante?

– Nu! Nu mi-am încasat toată prima pentru calificarea în Liga Campionilor. Am luat o parte, însă nu tot ce mi se cuvine. Într-o săptămînă îmi expiră contractul şi pînă atunci aştept un răspuns. Nu am vorbit cu avocaţii, nu mă voi duce la FIFA. Ce aştept eu nu este trecut în contract, este o înţelegere verbală între jucători şi Gigi Becali.

Te simţi înşelat?

– Nu şi-au respectat promisiunile faţă de mine, ceea ce arată o lipsă de respect la adresa mea. Nu ştiu ce s-a întîmplat, nu ştiu de ce fac asta, dar totul face parte din viaţă. E ceva urît, dar ce pot face? Am dat totul pentru Steaua, dar nu sînt tratat cum trebuie. Nu ştiu de ce mi se întîmplă asta. Nu este cinstit pentru că nu am greşit cu nimic. Aceste lucruri mi se întîmplă numai mie.

Nu mai sînt şi alţi colegi în situaţia ta?

– Sînt destul  de sigur că şi alţi colegi au de primit bani, dar ştiu sigur că nu la fel de mulţi ca mine. Cei care au jucat şi-au luat toţi banii, numai eu nu. Primele au fost pentru meciurile de calificare, am jucat în toate, dar nu am primit toată suma care mi se datora. Salariul nu l-am primit timp de patru luni, dar acum cîteva săptămîni am încasat tot. Tot ce-mi lipseşte este prima de calificare.

Ce vei face în continuare?

– Am venit special în România pentru a-mi rezolva situaţia, aştept de o săptămînă un telefon, dar nimeni nu m-a sunat. Nu este normal ca un club mare cum este Steaua să fie condus în acest fel. Sînt bani pe care i-am cîştigat şi pentru care am muncit. Am fugit ca idiotul după minge!

Regreţi că te desparţi în acest mod de Steaua?

– Eu sînt din Australia, nu din Balcani! Şi nu este normal să fiu tratat precum cineva din Balcani. Am tăcut, mi-am făcut treaba, dar am fost păcălit. Sînt sigur că nu o să se rezolve pînă la urmă, dar o să mă bucur de România cît mai pot.

Iei în calcul vreo ofertă din Liga 1?

– O să aştept să văd ce face agentul meu. În tot acest timp, mă antrenez de unul singur şi mă menţin în formă. Dar nu mai vreau în România. Oricum, nu am nici vreo ofertă din Liga 1.

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!  

A fost integralist în tururile preliminare

În luna septembrie a anului trecut, Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica au definitivat tabelul cu jucătorii care ar fi trebuit să încaseze prima pentru cîştigarea titlului cu numărul 24 şi calificarea în grupele Ligii Campionilor. Conform listei, titularii de drept, cei care au dus greul în sezonul 2012-2013 al Ligii I, dar care au evoluat şi în cele trei tururi preliminare din Liga Campionilor, ar fi trebuit să primească 120.000 de euro, categorie în care s-a încadrat şi Georgievski. În campionat, fundaşul a totalizat 1482 de minute, în timp ce în partidele cu Vardar, Dinamo Tbilisi şi Legia Varşovia a fost integralist. De precizat că alături de Georgievski, doar Tătăruşanu, Popa, Latovlevici şi Bourceanu au bifat toate cele 540 de minute din tururile preliminare ale Ligii Campionilor.

650.000…de euro este cota lui Daniel Georgievski conform transfermarkt.de