Carousel hot news

”Primul meci a fost un accident. Vrem să ne calificăm!”

Fundaşul macedonean Daniel Georgievski a prefaţat partida de mîine seară cu Chelsea, echipă pe care o consideră mai puternică decît în primăvara acestui an, cînd ”roş-albaştrii” au...
30.09.2013 | 12:35
”Primul meci a fost un accident. Vrem să ne calificăm!”
Daniel Georgievski

Fundaşul macedonean Daniel Georgievski a prefaţat partida de mîine seară cu Chelsea, echipă pe care o consideră mai puternică decît în primăvara acestui an, cînd ”roş-albaştrii” au fost victorioşi în faţa londonezilor.

“Va fi primul nostru meci de pe teren propriu în Liga Campionilor şi abia îl aşteptam! I-am învins în martie când am jucat cu ei, dar asta nu contează. Au o altă echipă acum, altă mentalitate. Este echipa cu cele mai mare şanse să treacă de grupe, dar noi nu avem nimic de pierdut. Au un alt antrenor acum, au şi transferat cîţiva jucători de valoare şi am văzut şi o îmbunătăţire în jocul lor”, a declarat ”macedoneanul.

Georgievski, care a fost anunţat titular în meciul cu Chelsea, spune că va face tot posibilul, alături de colegii săi, să obţină victoria.Jucăm în Liga Campionilor şi, orice s-ar întâmpla, trebuie să dăm 100%. Trebuie să ne facem jocul nostru, pentru că asta ne-a adus la acest nivel. Trebuie să fim concentraţi, să tratăm adversarul cu respect, dar nu prea mult. Sper ca suporterii să vină şi să cînte cît îi ţin plămânii. Poţi să te califici şi dacă pierzi un meci sau două. Primul meci a fost un accident, dar o să creştem de la meci al meci”, a încheiat fundaşul dreapta al Stelei.

Partida Steaua – Chelsea va avea loc mîine seară,  de la ora 21.45, pe Naţional Arena, fiind transmisă de Digi Sport 1 şi LiveText pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri