Fotbal international

Georgina Rodriguez a încins din nou internetul. Cum s-a pozat iubita lui Cristiano Ronaldo

21.02.2021 | 18:08
Georgina Rodriguez a incins din nou internetul Cum sa pozat iubita lui Cristiano Ronaldo
Iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, a încins din nou internetul cu o fotografie nud în care își arată formele apetisante cu care l-a cucerit pe starul portughez. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, a încins din nou internetul cu o fotografie nud în care își arată formele apetisante cu care l-a cucerit pe starul portughez.

Fotbalistul lui Juventus Torino încearcă să treacă peste eșecul din Champions League cu Porto și se pregătește de duelul cu Crotone din Serie A.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a fost criticat pentru egoismul său după jocul din prima manșă a optimilor de finală ale Champions League și se consideră că nu i se potrivește strategia aplicată de Andrea Pirlo.

Internetul a explodat după ultima postare a Georginei Rodriguez

Departe de zbaterile partenerului său, Georgina Rodriguez a hotărât sa mai încingă o dată internetul și a postat pe contul de Instagram o fotografie cu ea nud, acoperită doar de o geantă Gucci.

ADVERTISEMENT

Superba parteneră a lui Cristiano Ronaldo a scris la descriere ”Carpe diem” (n.r. – Trăiește clipa). În scurt timp postarea a devenit virală și a adunat peste 1,7 miioane de aprecieri și a proape 15.000 de comentarii.

Georgina Rodriguez internet

La finalul anului trecut, Georgina Rodriguez a participat la cel mai urmărit show din Spania în ultimii opt ani de zile, “Masked Singer”, unde a impresionat publicul cu vocea sa foarte bună, fiind costumată într-un leu.

ADVERTISEMENT

Frumoasa Georgina Rodriguez a purtat prima mască textilă care distruge Covid-19 în timpul ceremoniei de la Dubai în care Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucător al secolului.

Georgina a purtat în Dubai o rochie roșie inspirată din filme și realizată de designer-ul kosovar Lia Stublla. În același timp, iubita lui Cristiano Ronaldo a avut și o poșetă Prada care valorează 1.300 de euro, dar și o pereche de sandale Lesilla pe care a dat 577 de euro. Georgina a fost machiată de Rasha Radi, un cunoscut stilist din Maroc.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Georgina Rodriguez și starul portughez a atras atenția unei planete întregi,  Cristiano Ronaldo fiind cea mai urmărită vedetă pe instagram, iar iubita sa are și ea milioane de fani urmăritori, care vor să știe cât mai multe intimități din viața celor doi.

ADVERTISEMENT