ADVERTISEMENT
Fotbal international

Georgina Rodriguez a purtat prima mască textilă care distruge Covid-19. Cât costă accesoriul

Autor: Traian Terzian | 01.01.2021 | 20:40
Georgina Rodriguez a purtat prima mască textilă care distruge Covid-19. Cât costă accesoriul
Frumoasa Georgina Rodriguez a purtat prima mască textilă care distruge Covid-19 în timpul ceremoniei de la Dubai în care Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucător al secolului. Sursă foto: Twitter

Frumoasa Georgina Rodriguez a purtat prima mască textilă care distruge Covid-19 în timpul ceremoniei de la Dubai în care Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucător al secolului.

ADVERTISEMENT

Starul portughez a luat ochii la gala Globe Soccer Awards în care l-a învins pe marele său rival Leo Messi în cursa pentru unul dintre cele mai râvnite titluri individuale.

Însă și Georgina a atras privirile printr-o ținută extrem de atrăgătoare. Ea a purtat o rochie roşie sclipitoare, realizată de designerul kosovar Lia Stublla, cu paiete și un decolteu impresionant.

ADVERTISEMENT

Prima mască textilă care neutralizează Covid-19 a fost purtată de Georgina Rodriguez

La câteva zile de la acea apariție, cotidianul spaniol As a descoperit un lucru inedit la ținuta superbei partenere a lui Cristiano Ronaldo. Georgina Rodriguez a purtat prima mască textilă care neutralizează în totalitate Covid-19.

Masca ar rezista la 50 de spălări cu apă de 60 de grade Celsius fără a-şi pierde capacitate de protecţie și costă pe site-ul producătorului doar 8 euro. Cu siguranță că după reclama primită din partea Georginei, producătorii se vor bucura de o creștere considerabilă a vânzărilor.

ADVERTISEMENT

Produsul, care a fost lansat în vară, a fost aprobat de cutând de Institutul de Medicină Moleculară Joao Lobo Antunes şi apoi de Equilibrium, laboratorul de control al calităţii, care confirmă reţinerea a 90,2 % din noul coronavirus.

Compania care produce acest produs precizează că este folosită o tehnlogie Ad-tech cu mai multe straturi protectoare, iar masca este tratată hidorfob, prevenind fixarea picăturilor contaminate în ţesătură.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez a participat anul trecut la cel mai urmărit show din Spania în ultimii opt ani de zile, ”Masked Singer”, unde iubita lui Cristiano Ronaldo a impresionat publicul cu vocea sa foarte bună, fiind costumată într-un leu.

Relația dintre Georgina Rodriguez și starul portughez a atras atenția unei planete întregi, Cristiano Ronaldo fiind cea mai urmărită vedetă pe instagram, iar iubita sa are și ea milioane de fani urmăritori, care vor să știe cât mai multe intimități din viața celor doi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!