Sport

Georgina Rodriguez, aroganță maximă! Cum s-a afișat iubita lui Cristiano Ronaldo la un meci al juniorilor lui Manchester United

Georgina Rodriguez (28 de ani) a făcut senzație în weekend. Iubita lui Cristiano Ronaldo s-a afișat cu o geantă în valoare de 26 de mii de euro la un meci disputat de echipa U12 a lui Manchester United.
28.03.2022 | 23:37
Georgina Rodriguez aroganta maxima Cum sa afisat iubita lui Cristiano Ronaldo la un meci al juniorilor lui Manchester United
Cum s-a afișat iubita lui Cristiano Ronaldo la un meci al juniorilor lui Manchester United. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez este însărcinată și așteaptă să îi dăruiască o pereche de gemeni lui Cristiano Ronaldo. Până atunci, argentinianca este cel mai înfocat suporter al lui Cristiano Ronaldo Jr., pe care îl însoțește mai mereu la meciurile lui Manchester United U12.

Georgina Rodriguez, apariție de senzație la un meci jucat de fiul lui Cristiano Ronaldo

Iubita cvintuplului Balon de Aur nu a fost singură la ultima partidă jucată de Cristiano Ronaldo Jr. Georgiana a mers să îl vadă la lucru însoțită de ceilalți trei copii ai cuplului, Mateo, Eva și Alana Martina.

ADVERTISEMENT

Sub privirile familiei sale, Cristiano Jr. a reușit să marcheze împotriva echipei de U12 a lui West Brom. Pe tabela de marcaj și-a trecut numele și fiul cel mare al lui Wayne Rooney, Kai, care este și el legitimat la Man United U12.

Dacă Ronaldo Jr. a făcut senzație pe teren, mama sa vitregă a strălucit în afara lui. Georgina a purtat un sacou negru, peste o ținută complet neagră. Cel mai luxos accesoriu a fost însă geanta Hermes cu care s-a afișat, în valoare de 26 de mii de euro.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina Rodriguez nu a ezitat să se laude pe rețelele de socializare cu experiența pe care a avut-o în weekend și a postat pe Instagram mai multe fotografii și videoclipuri cu  Cristiano Jr în echipamentul lui Manchester United, dar și alături de Mateo, Eva și Alana Martina.

Superba argentiniancă nu l-a uitat nici pe stâlpul familiei, Cristiano Ronaldo senior, descrierea de la postare fiind extrem de sugestivă.

ADVERTISEMENT

„Weekendul perfect alături de ceea ce iubesc mai mult pe această lume. Ne e dor de tata. Binecuvântată”, a scris Georgina Rodriguez.

Suma colosală la care au fost evaluate bijuteriile deținute de Cristiano și Georgina

Este deja binecunoscut faptul că Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo sunt doi colecționari înrăiți de accesorii luxoase.

ADVERTISEMENT

Conform unor experți, celebrul cuplu deține o colecție de bijuterii în valoare de peste cinci milioane de euro.

ADVERTISEMENT