Sport

Ce nu a spus Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, în documentarul Netflix despre viața ei. Relații tensionate cu rudele apropiate. Tatăl ei a făcut închisoare pentru contrabandă cu droguri!

La doar câteva zile după ce Georgina Rodriguez și-a lansat documentarul despre viața ei pe Netflix, au apărut informații despre trecutul întunecat al iubitei lui Cristiano Ronaldo.
01.02.2022 | 13:42
Ce nu a spus Georgina Rodriguez iubita lui Cristiano Ronaldo in documentarul Netflix despre viata ei Relatii tensionate cu rudele apropiate Tatal ei a facut inchisoare pentru contrabanda cu droguri
La doar câteva zile după ce Georgina Rodriguez și-a lansat documentarul despre viața ei pe Netflix, au apărut informații despre trecutul întunecat al iubitei lui Cristiano Ronaldo. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Pe 27 ianuarie, în ziua în care a împlinit 28 de ani, a apărut reality-show-ul documentar în care superba brunetă vorbește despre relația cu starul portughez, dar și despre viața de dinainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo.

Georgina și-a sărbătorit ziua de naștere la Dubai, alături de starul lui Manchester United și de copiii lor, și a primit un cadou neașteptat din partea iubitului său.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez a avut viață grea înainte de a-l cunoaște pe Cristiano Ronaldo

Documentarul în care Georgina Rodriguez își povestește viața a prins imediat la public, dar, așa cum era de așteptat, au apărut și primele critici la adresa iubitei lui Cristiano Ronaldo, precum și câteva dezvăluiri din trecutul său care nu apar în acest reality-show.

Surprinde foarte mult că partenera de viață a superstarului de la Manchester United vorbește foarte puțin în documentar despre mama ei, Ana Maria Hernandez, care, deși este în viață, nu apare deloc în film.

ADVERTISEMENT

Cât despre tatăl său, Jorge Rodriguez, care a murit în urmă cu trei ani, iubita lui Cristiano Ronaldo îl amintește la fel de lapidar, vorbind într-un testimonial, cu lacrimi în ochi, doar despre starea de emoție prin care a trecut la moartea acestuia.

Așa arata afișul reality-show-ului despre viața Georginei Rodriguez, film care s-a bucurat de un succes enorm și la lansarea în România
Așa arata afișul reality-show-ului despre viața Georginei Rodriguez, film care s-a bucurat de un succes enorm și la lansarea în România

Unul din motive ar putea fi legat de faptul că bărbatul, fost fotbalist de origine din Argentina, a fost arestat pentru trafic de cocaină când Georgina avea doar 5 ani. El a fost prins de poliția spaniolă în timp ce încerca să facă un transport de narcotice de aproape 120.000 de euro. Jorge Rodriguez a executat 10 ani de închisoare în Spania înainte de a fi extrădat în țara natală, unde a murit în 2019.

ADVERTISEMENT

Atacată de unchiul care a crescut-o

Cum era și normal, Georgina Rodriguez a fost pusă la zid de rudele care nu au fost nici măcar menționate în documentar. Primul care a ieșit public cu acuzații a fost unchiul său, Jesus Hernandez, cel care a crescut-o după ce tatăl brunetei a intrat la închisoare.

”Poate îi este rușine cu noi și consideră că este mai bună decât noi pentru că noi nu trăim în lux, ca ea. Eu nu i-am cerut nimic niciodată, ne-a sunat o dată sau de două ori de când am aflat că se vede cu Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Eu mă ocupam de cumpărături pentru Georgina și sora ei, le luam haine, le plăteam facturile la curent și apă, am făcut totul. Georgina locuia cu mine în anii adolescenței, până în ziua în care l-au trimis pe cumnatul meu înapoi în Argentina”, a declarat unchiul Georginei Rodriguez.

Ronaldo, sfătuit să o părăsească pe Georgina

Jesus Hernandez, care trăiește într-un apartament modest, cu două camere, din sudul Spaniei, împreună cu soția și copilul său, și câștigă circa 800 de euro pe lună, îi reproșează nepoatei sale că, după ce tatăl ei s-a stins din viață în urma unui infarct, la vârsta de 70 de ani, nici măcar nu i-a spus unde este îngropat.

”Nimeni nu ne-a spus că Jorge a murit, nu știu de ce Georgina nu ne-a spus, am încercat să o contactez. I-am scris lui Cristiano pe Facebook: ‘ai lângă tine cea mai rea femeie, iar dacă vrei să afli mai multe, ia legătura cu mine’”, a adăugat Jesus Hernandez.

Partenera lui Jesus, Lidia, a încercat și ea să ia legătura cu iubita lui Ronaldo: ”Am încercat să o sunăm, dar se pare că și-a schimbat numărul. Acum toată lumea va afla ce nesimțită este. De ce nu ne-a spus că tatăl ei a murit? Nu ascunzi astfel de lucruri”.

Sora vitregă o pune la zid pe iubita lui Ronaldo

Povestea spusă de Georgina Rodriguez în documentarul de pe Netflix nu i-a picat bine nici surorii vitrege din partea tatălui, Patricia Rodriguez. Invitată la un show de televiziune cunoscut în Spania, femeia a dezvăluit că iubita lui Ronaldo s-a schimbat total după ce a ajuns vedetă.

”Nu am mai văzut-o pe sora mea Georgina de mai bine de 10 ani. Mă doare și mă simt tristă”, a declarat Patricia, care și-a pierdut mama la 11 ani și apoi s-a mutat împreună cu tatăl ei, cu cele două surori vitrege, Georgina și Ivana, și cu mama acestora.

A fost o relație care nu a mers niciodată. ”Mama Georginei m-a băgat la internat”, a continuat sora vitregă a iubitei lui Ronaldo. Iar acuzațiile au continuat să curgă când a vorbit despre relația surorii sale vitrege cu copiii.

”Georgina dă dovadă de multă solidaritate cu copiii nevoiași, dar nu și cu nepoții. Când a fost ziua fiului meu, am întrebat-o dacă putea să-l roage pe Cristiano să dea un autograf pe un tricou pentru băiatul meu și a a zis ‘Nu’. Ea nu avea de gând să îl deranjeze, pentru că era în vacanță”, a mai spus Patricia Rodriguez.

Răspunsul dur al Georginei

Pentru a pune capăt tuturor acestor atacuri în valuri, Georgina Rodriguez a ieșit cu un răspuns extrem de clar pe rețelele de socializare în care și-a pus la punct rudele. ”Vreau să mulțumesc familiei mele, celei care nu m-a părăsit niciodată de când am venit pe lume.

Mulțumesc mamei și surorii mele Ivana pentru că m-au însoțit în călătoria vieții. Întotdeauna am fost o familie mică de trei, dar asta ne-a făcut de nedespărțit. Mulțumesc mamă pentru valorile pe care mi le-ai dat, fără de care astăzi nu aș putea trăi: iubire și respect”, a scris bruneta pe contul de Instagram.

O postare extrem de elocventă, dar care cu siguranță va naște noi reacții dure la adresa Georginei Rodriguez. Însă, ce contează acum pentru superba brunetă este că a depășit de mult momentele delicate din trecutul ei și are parte de o viață plină de succes alături de Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT