Fotbal international

Georgina Rodriguez, dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo: ”Am mai reușit să fugim la cumpărături”

03.03.2021 | 21:58
Georgina Rodriguez dezvaluiri despre Cristiano Ronaldo Am mai reusit sa fugim la cumparaturi
ADVERTISEMENT

Adulat de fani, lui Cristiano Ronaldo îi este greu să-și scoată familia în oraș sau să facă cumpărături. Soția portughezului, Georgina Rodriguez, a dezvăluit cum reușesc să se strecoare fără să fie recunoscuți.

Cristiano și Georgina duc o viață de lux, dar celebritatea are prețul ei. Atunci când ies în oraș cei doi nu trec neobservați.

ADVERTISEMENT

Și totuși, frumoasa Georgina a dezvăluit cum reușește Cristiano să o surprindă. Fotbalistul o însoțește, uneori, chiar și la cumpărături.

Cristiano Ronaldo, de nerecunoscut la cumpărături

Soția fotbalistului a dezvăluit că pandemia de coronavirus are și părțile ei bune. Dacă în mod normal lui Cristiano i-ar fi foarte greu să iasă în oraș făr să fie asaltat de fani, de când poartă mască este mai greu de recunoscut.

ADVERTISEMENT

”Nu, Cristiano nu poate merge la cumpărături, dar în ultimul timp, dat fiind faptul că am purtat mască, am mai reușit să fugim să facem câteva cumpărături.

Acum câțiva ani am reușit de câteva ori chiar să mergem la cinema”, apovestit Georgina, pentru Sports Week.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo e soțul ideal

CR7 nu este doar fotbalistul perfect, ci și soțul ideal, cel puţin aşa spune Georgina. Chiar dacă prioritară este cariera sportivă, fotbalistul este și un părinte desăvârșit.

”Este un tată exemplar și cel mai bun soț pe care l-aș fi putut avea. Fără îndoială, familia e prioritatea mea. Copilul și soțul meu au întotdeauna întâietate. Am mare grilă de ei, cu toată dragostea”, a mai spus Georgina, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 36 de ani, fotbalistul portughez evoluează la Juventus Torino din 2018. A cucerit în Italia două titluri de campion, o Cupă și două Supercupe.

ADVERTISEMENT