Sport

Georgina Rodriguez își povestește viața dinainte de Cristiano Ronaldo: „Căutam apartamente ieftine!”

Georgina Rodriguez (27 de ani), iubita faimosului Cristiano Ronaldo (36 de ani), a dezvăluit cum trăia înainte de a-l cunoaște pe actualul star de la Manchester United.
07.01.2022 | 18:47
Georgina Rodriguez isi povesteste viata dinainte de Cristiano Ronaldo Cautam apartamente ieftine
Georgina Rodriguez, iubita faimosului Cristiano Ronaldo, a dezvăluit cum trăia înainte de a-l cunoaște pe actualul star de la Manchester United
ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo formează un cuplu din 2016. Cei doi s-au întâlnit într-un magazin de lux din Madrid (Spania), unde Georgina era angajată ca asistent de vânzări.

Georgina Rodriguez își povestește viața dinainte de Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez a dezvăluit faptul că, înainte de a-l cunoaște pe Cristiano Ronaldo, nu ducea o viață de lux. Aceasta susține că trăia într-un apartament închiriat, care, inițial, fusese o cameră de depozitare.

ADVERTISEMENT

„Sosirea mea la Madrid a fost extraordinară. Căutam apartamente ieftine, trei sute de euro. Am ajuns să dorm într-un apartament care fusese o cameră de depozitare. Era frig iarna și cald vara… În ziua în care l-am cunoscut pe Cristiano, viața mi s-a schimbat”, a declarat Georgina Rodriguez.

Iubita lui „CR7” este de părere că poate empatiza foarte bine cu oamenii, deoarece știe cum e să „începi de jos”.

ADVERTISEMENT

Totodată, aceasta susține că se simte împlinită, pentru că are parte de o familie frumoasă.

„Știu cum e să începi de jos și să te chinuiești să ajungi cu banii la final de lună. Empatizez mult cu oamenii, datorită originilor mele umile.

Acum, că pot să-i ajut pe cei care au nevoie, mă simt foarte satisfăcută. Am muncit mult și am avut o viață plină de sacrificii. Iar Universul m-a recompensat cu cel mai bun lucru posibil: o familie frumoasă”, a mai spus Georgina Rodriguez.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au împreună o fiică pe nume Alana Martina. Însă, Georgina are grijă și de ceilalți trei copii ai vedetei de la Manchester United: Cristiano Jr. și gemenii Eva Maria și Mateo.

Cei doi îndrăgostiți urmează să devină din nou părinți. Georgina va da naștere unei perechi de gemeni, băiat și fată.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez, protagonista unui documentar Netflix

Pe 27 ianuarie, platforma Netflix va lansa un documentar, format din mai multe episoade, despre viața Georginei Rodiguez, intitulat „Eu sunt Georgina”.

„Mulți îmi cunosc numele, însă puțini știu cine sunt”, începe trailer-ul producției prin intermediul căreia se anunță data de lansare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

ADVERTISEMENT