Sport

Georgina Rodriguez și-a dus copiii în Laponia. Cât a plătit iubita lui Cristiano Ronaldo pentru întâlnirea cu Moș Crăciun. Foto & Video

Cristiano Ronaldo e în plin campionat cu Manchester United, dar acest lucru nu o împiedică pe iubita lui să se distreze. Georgina Rodriguez a luat copiii și a mers în Laponia pentru a îl cunoaște pe Moș Crăciun.
15.12.2021 | 09:21
Georgina Rodriguez sia dus copiii in Laponia Cat a platit iubita lui Cristiano Ronaldo pentru intalnirea cu Mos Craciun Foto  Video
Georgina Rodriguez și-a dus copiii în Laponia. Cât a plătit iubita lui Cristiano Ronaldo pentru întâlnirea cu Moș Crăciun. Foto & Video (Instagram Gerogina Rodriguez)
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo câștigă aproximativ 500 de mii de euro pe săptămână la Manchester United, acolo unde este cel mai bun fotbalist al echipei odată cu revenirea pe Old Trafford.

Cum lusitanul este ocupat chiar și de sărbători, în Anglia fiind programate meciuri atât de Crăciun, cât și de Anul Nou, familia sa a hotărât să se distreze fără CR7, departe de casă.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez i-a dus copiii iubitului ei într-o excursie de poveste în Laponia, pentru a îl cunoaște pe Moș Crăciun. Familia cvintuplului Balon de Aur are parte de o cazare de lux, într-o cabană care, conform Elespanol, poate fi închiriată cu aproximativ 1800 de euro pe noapte.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio)

Familia lui Cristiano Ronaldo sărbătorește Crăciunul în Laponia, acasă la Moș Crăciun

Cristiano Ronaldo Jr, Eva, Matelo și Alana, au călătorit astfel cu Georgina Rodriguez, care e în așteptare de gemeni, pentru a sărbători mai devreme Crăciunul.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio)

Capul familiei, Cristiano Ronaldo, are meci pe 27 decembrie, în Premier League, cu Manchester United, pe terenul lui Newcastle.

Familia portughezului s-a bucurat de decorul magic de zăpadă în timp ce s-a relaxat în cabana extrem de confortabilă din Laponia, decorată în spiritul Crăciunului.

ADVERTISEMENT

Georgina și cei patru copiii au făcut videoclipuri și s-au fotografiat în atmosfera de poveste, în jurul bradului, al șemineului și au luat cina la lumina lumânărilor, în timp ce pădurea în care se află cabana era toată înconjurat în alb.

Georgina Rodriguez a scris la una dintre postările de pe Instagram că se simte „cea mai fericită mamă din lume”.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio)

La Manchester United e focar de coronavirus

Familia lui Cristiano Ronaldo a plecat departe de lusitan foarte probabil și din cauza problemelor sanitare de la Manchester United.

Înaintea meciului cu Brentford, clubul de pe Old Trafford a fost lovit de un focar de coronavirus, iar partida a fost amânată.

Cristiano Ronaldo a fost infectat deja cu coronavirus, dar în toamna anului trecut, portughezul fiind atunci asimptomatic.

ADVERTISEMENT