Fotbal international

Georgina Rodriguez, mesaj impresionant pentru Cristiano Ronaldo: ”Nu este vorba doar despre premii și titluri”

04.12.2019 | 11:37
Georgina Rodriguez mesaj impresionant pentru Cristiano Ronaldo Nu este vorba doar despre premii si titluri
ADVERTISEMENT

Partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, a postat un mesaj impresionant pe rețelele de socializare pentru starul portughez, după ce acesta s-a clasat doar pe locul trei în ierarhia Balonului de Aur pe 2019.

Georgina Rodriguez, mesaj impresionant pentru Cristiano Ronaldo: ”Ai avut cele mai bune rezultate”

”Incomparabil, de neoprit, curajos și nonconformist. Sunt statistici și premii care dovedesc că tu ai avut cele mai bune rezultate”, și-a început Georgina Rodriguez mesajul pentru Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

”Ai câștigat Liga Națiunilor, Cupa Italiei (n.r. – Juventus nu a cucerit acest trofeu), titlul din Serie A și premiul pentru cel mai bun jucător din Serie A, dar nu este vorba doar despre premii și titluri, nu doar ele vorbesc despre tine, chiar dacă ai foarte multe”, mai scris Georgina Rodriguez.

”Ești o inspirație pentru fotbal”

”Cel mai mult vorbesc pentru tine pasiunea, dorința de a reveni mai bun și munca de echipă. Ești o inspirație pentru fotbal, pentru sport, pentru milioane de oameni”, a mai scris partenera lui Cristiano Ronaldo pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

”Nu te temi de provocări și ieși din zona ta de confort, depășindu-se constant și demonstrând lumii că esti numărul unu. Te iubesc”, și-a încheiat mesajul Georgina Rodriguez.

Surorile lui Ronaldo, acuzații dure după Balonul de Aur 2019

Cristiano Ronaldo s-a clasat pe locul trei în clasamentul pentru Balonul de Aur 2019, trofeu câștigat de marele său rival Lionel Messi. Portughezul nu a mers la evenimentul de la Paris, preferând să fie prezent la gala fotbalului italian unde a fost desemnat cel mai bun jucător din Serie A.

ADVERTISEMENT

După decernarea Balonului de Aur 2019, una dintre surorile lui Cristiano Ronaldo a lansat acuzații dure la adresa conducătorilor fotbalului, iar cealaltă soră l-a luat în colimator pe fundașul olandez al formației FC Liverpool, Virgil van Dijk.

Ronaldo și Georgina s-au căsătorit în secret?

O revistă mondenă din Italia a anunțat în urmă cu mai puțin de o lună că Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo s-au căsătorit într-o ceremonie secretă care a avut loc în Maroc.

ADVERTISEMENT

Anterior, Georgina Rodriguez a făcut mai multe dezvăluiri despre cum este viața sa împreună cu starul portughez. Ea a povestit cum s-a cunoscut cu Ronaldo și cât de schimbată este viața ei de când și-a început relația cu jucătorul lui Juventus.

ADVERTISEMENT