Fotbal international

Georgina Rodriguez, pe prima pagină a unei reviste de sănătate! Imagini incendiare cu iubita lui Cristiano Ronaldo. Foto

27.05.2020 | 18:46
Georgina Rodriguez pe prima pagina a unei reviste de sanatate Imagini incendiare cu iubita lui Cristiano Ronaldo Foto
Georgina Rodriguez a fost pozată pe prima pagină a unei reviste de sănătate! Imagini incendiare cu iubita lui Cristiano Ronaldo. Foto. Sursă foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez este cunoscută prin prisma relației sale cu Cristiano Ronaldo, dar și pentru formele sale apetisante. Iubita starului portughez a fost pozată și pusă pe prima pagină a revistei „Women’s Health”.

Georgina Rodriguez, pe prima pagină a unei reviste de sănătate

Georgina Rodriguez a aprins din nou imaginația bărbaților printr-o nouă ședință foto, pentru revista „Women ‘s Health”. De-a lungul timpului, frumoasa brunetă a arătat că este implicată total în relația cu Cristiano Ronaldo, pe care l-a consolat după ce a ieșit doar pe locul trei la decernarea Balonului De Aur 2019.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, a postat un mesaj impresionant pe rețelele de socializare pentru starul portughez: „Incomparabil, de neoprit, curajos și nonconformist. Sunt statistici și premii care dovedesc că tu ai avut cele mai bune rezultate”.

„Ai câștigat Liga Națiunilor, Cupa Italiei (n.r. – Juventus nu a cucerit acest trofeu), titlul din Serie A și premiul pentru cel mai bun jucător din Serie A, dar nu este vorba doar despre premii și titluri, nu doar ele vorbesc despre tine, chiar dacă ai foarte multe”, mai scris Georgina Rodriguez.

ADVERTISEMENT
Georgina Rodriguez. Sursă foto: thesun.co.uk
Georgina Rodriguez. Sursă foto: thesun.co.uk
Georgina Rodriguez. Sursă foto: thesun.co.uk
Georgina Rodriguez. Sursă foto: thesun.co.uk

”Ești o inspirație pentru fotbal”

Partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, a postat un mesaj impresionant pe rețelele de socializare pentru starul portughez, după ce acesta s-a clasat doar pe locul trei în ierarhia Balonului de Aur pe 2019.

”Cel mai mult vorbesc pentru tine pasiunea, dorința de a reveni mai bun și munca de echipă. Ești o inspirație pentru fotbal, pentru sport, pentru milioane de oameni”, a mai scris partenera lui Cristiano Ronaldo pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

”Nu te temi de provocări și ieși din zona ta de confort, depășindu-se constant și demonstrând lumii că esti numărul unu. Te iubesc”, și-a încheiat mesajul Georgina Rodriguez.