Life

Georgina Rodriguez și-a deschis sufletul despre moartea fiului său și al lui Cristiano Ronaldo la naștere: „M-am întrebat cum pot merge mai departe”

Georgina Rodriguez și-a deschis sufletul despre moartea fiului său la naștere. Ce a simțit mama atunci când a aflat că micuțul său a decedat.
07.10.2022 | 00:33
Georgina Rodriguez sia deschis sufletul despre moartea fiului sau si al lui Cristiano Ronaldo la nastere Mam intrebat cum pot merge mai departe
Georgina Rodriguez și-a deschis sufletul despre moartea copilului său la naștere. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez a povestit pentru prima dată despre trauma pe care a suferit-o prin pierderea copilului său și al lui Cristiano Ronaldo la naștere.

Georgina Rodriguez și-a deschis sufletul despre moartea copilului său la naștere

Cuplul trebuia să aștepte venirea pe lume a doi copii gemeni, dar băiețelul a murit la naștere.

Acum, Georgina a mărturisit că moartea bebelușului lor a fost cea mai urâtă experiență pe care a trăit-o vreodată, deși totul a durat doar câteva secunde, dar durerea nu s-a dus nici acum.

ADVERTISEMENT

Într-o mărturisire emoționantă, partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo și mama copiilor săi a spus că inima sa s-a rupt în bucăți atunci când a aflat că micuțul lor a decedat la naștere și nici nu mai știa ce poate face pentru a trece peste această experiență traumatizantă de a pierde un copil.

Ce i-a dat putere Georginei Rodriguez să treacă peste traumă

Răspunsul a fost mai aproape decât s-ar fi gândit, iar puterea și-a luat-o doar privindu-i pe ceilalți copii ai lor.

ADVERTISEMENT

Așa că Georginei Rodriguez și lui Cristiano Ronaldo le mai rămânea doar un lucru de făcut: să treacă peste tragedie împreună, ca o familie.

“Anul acesta am trăit cea mai frumoasă și cea mai urâtă experiență a vieții mele în doar câteva secunde. O bucată din inima s-a sfărmat în bucăți și m-am întrebat cum pot merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Atunci am avut răspunsul mult mai apropiat decât mă așteptam. M-am uitat în ochii copiilor și am văzut că avem o singură variantă, să trecem toți, împreună, peste tragedie”, a mărturisit Georgina Rodriguez în cadrul showului TV al cărei personaj central este.

Cea mai mică din familia pe care o au Cristiano Ronaldo și partenera lui de viață este Bella Esmeralda, născută în aprilie, și care trebuia să mai aibă un frate geamăn, dar care a ajuns un înger, după cum spuneau faimoșii săi părinți.

ADVERTISEMENT